Höststädning! Vilka skor ska du ha i din garderob?

Sommaren slutar långsamt, så det är värt att bli redo för den kommande säsongen. Även om september pampar vädret och låter dig glömma hösten, blir oktober mycket coolare. Det förblir inte, så inget annat än att titta igenom din garderob och se vad vi saknar för höstsäsongen.

 

Vi rekommenderar att du börjar genomgången från garderoben med skor, eftersom de är grunden för de kallare dagarna. Det är värt att göra en snurr med dem, och därmed göra plats för nya par. Skor kan sorteras inte bara när det gäller huruvida de fortfarande är lämpliga för promenader, men också för att de är fashionabla den här säsongen. Om du gillar att följa trenderna, kommer vi att hjälpa dig med de mest intressanta trenderna för hösten 2016.

Djurtema

Princi inspirerad av djurens värld, eller leopard, fläckar under många årstider har en obetydlig position bland modetrender. Tack vare Kenzo-kollektionen för höst-vinter 2016/2017 säsongen, gick en färgstark zebra till gruppen. Skor inspirerade av detta motiv finns här:

Kvinnors pumpar Big Star 27452 grå / guld

metallicitet

Skor denna säsong måste locka uppmärksamhet! Glitter, paljetter och metallfärg är ett tecken på att disco trenden kommer tillbaka till favör. Det är inte bara lämpligt för fahionister, utan också för kvinnor som undviker extravagans i sina stileringar. De fungerar bra i kombination med klassiska, mörka byxor och en vit skjorta. Nedan hittar du skor som inspirerar dig:

Angello 715 ballerinor

Om dock en sådan blixt är för mycket för dig, lägg ut en mer delikat version av denna trend:

Pumpar på Szpilka Złote Espinto 456/72

70 år.

Även om detta är 90-talet gör comeback de senaste samlingar av designers från hela världen är i samlingarna av skor ledare är 70 rundade näsor, breda klackar, plattformar ... Dessa är bara några av de trender som sannerligen inte är något för alla. Kanske kommer följande förslag till ditt hjärta?

Edeo 2119 svarta hälskor svart

Näspinnar

Mode för 70-talet och runda tår utesluter inte en annan, lika trendig trend. Namngivna - skor med spetsiga tår. Även om många av er kanske obehagliga, är de mycket feminina att ha på sig än modeller med runda tår. Det är bäst att börja med en delikat spik, som i bilderna:

Högklackade skor på Cobalt Espinto 456

Höga stövlar

Trenden har ständigt varit på topp i flera år. Stjärnor väljer även höga stövlar istället för byxor. Vi är inte fans av denna lösning, men sådana höga stövlar passar perfekt in i luftiga klänningar och shorts. I det här fallet kommer tätt passande stövlar som de som nedan fungerar bäst:

Caprice 25540 stretch-damskor svart

Om väderet inte är bättre, sätt på en något bredare övre och klä upp dem på byxorna. Kvinnors Badura skor är idealiska för detta, vilket framgår av bilden nedan:

Stövlar och guld Badura 9097 svart dekoration

Vi hoppas att vår korta granskning av trender hjälper dig i granskningen av garderoben mellan säsongerna. Vilken av ovanstående trender har stulit dina hjärtan och kommer att komplettera din garderob? Eller kanske en av dessa förslag finns redan i din garderob?