FR1 Höga Sneakers för barn Vita Filemon

Produkten är inte tillgänglig ;(

Upptäck de perfekta skorna för ditt barn från FR1-kollektionen - White Filemon Children's High Sneakers, som kombinerar stil och komfort, avgörande för energiska barns fötter. Designade speciellt med unga användare i åtanke, dessa bedårande sneakers ger både stöd och flexibilitet som är avgörande för vardagliga aktiviteter.

Filemon high-top sneakers är gjorda av högkvalitativt textilmaterial och är smutsavvisande, vilket gör dem till det perfekta valet för vardagsäventyr. Den orörda vita färgen gör dem universella och gör att de kan matchas till olika stilar, från vardagliga till mer formella. Det unika är att sneakersen behåller sitt estetiska utseende trots intensiv användning.

En stabil, halkfri sula garanterar säkerhet på alla underlag, vilket minskar risken för att halka eller falla. Bekymmer för användarkomfort återspeglas också i den mjuka, materialiga innersulan, som säkerställer komfort vid varje steg.

FR1 erbjuder sneakers i ett komplett utbud av storlekar (från 18 till 35), så att alla barn kan hitta den perfekta storleken för sig själva. Vänligen välj storlek noggrant, följ den bifogade storlekstabellen, som gör att du kan anpassa skorna exakt till ditt barns fot.

Sneakersna fästs med snören, vilket inte bara gör det lättare att justera skorna, utan också lär barnen självständighet. Produktkategorin betonar dess universalitet - de är lämpliga för både pojkar och flickor, vilket gör dem till ett utmärkt val för varje förälder.

Med originalförpackningen medföljande och setet som endast väger 0,52 kg är Filemon high-top sneakers lätta att förvara och transportera. Oavsett om det är första dagen på dagis, en resa till lekplatsen eller en familjeutflykt, är dessa sneakers gjorda för att hålla jämna steg med unga upptäcktsresandes energiska livsstil.

Välj Children's White Filemon High Sneakers från FR1 för att ge ditt barn en kombination av stil, komfort och säkerhet i ett. Upptäck hur dessa skor ger glädje till varje rörelse - från de första trevande stegen till energiska löpturer.

  • Producentkod: 845-3B
  • Färg: Vit
  • Material: Tyg
  • sex: Pojkarna Småflickor
  • Lås typ: Skosnören
  • Förpackningsskick: Original
  • Produktvikt med individuell förpackning: 0.52

Tack för att du lägger till din kommentar.

|