Daszyński är en erkänd tillverkare av skor som skapats med tanke på kvinnor. Detta är inte bara en reklamslogan, utan en av filosofierna bakom dessa skor. Du kan se det vid första anblicken när du tittar på någon av modellerna signerade detta polska märke. Stil, chic, elegans, intressant utseende, väl valda färger, intressanta tillbehör, noggranna finish samt ett brett utbud av modeller - alla dessa superlativer beskriver bara aningens fulla egenskaper.


Något bra för varje kvinna


Oavsett preferenser hittar varje representant för det rättvisa könet i sortimentet med namnet Daszyński en produkt som uppfyller hennes förväntningar. Älskare av långa stövlar kommer säkert att uppmärksamma modellerna av stövlar och isolerade stövlar. Anhängare av lätta, korta och bekväma skor kommer att hålla ögonen på ballerinor, och damer med fokus på elegans når alltid smakfulla i varje tum skyttlar och snygga skor. Varje styling blir lätt med ett sådant sortiment.


Material som används av Daszyński -företaget


Skoformen är bara en sida av myntet. Grunden för varumärkets goda uppfattning är deras prestanda, som är på en extremt hög nivå. Allt tack vare användningen av material av högsta kvalitet från den ekologiska läderlinjen. Tack vare den här lösningen är det möjligt att ange ett dubbel mervärde som ligger bakom: för det första går mycket högklassiga skor till händerna och faktiskt till konsumentens ben, vilket ger förtroende i varje situation och understryker deras goda smak och stil, och för det andra är detta faktum av stor betydelse för ekologin, eftersom det begränsar fenomenet att använda naturliga hudar från djur, vilket kritiseras av många människor. Den har också en annan dimension i form av attraktiva priser, mycket gynnsam ur den erbjudna kvaliteten.


Från design till implementering


Bakom varje modell av Daszyński-skor finns en genomtänkt design, på grundval av vilken specifika material, färg och efterbehandlingslösningar väljs. Tack vare detta gör den slutliga effekten ett stort intryck och lockar kunder. Detta leder också till diversifieringen av erbjudandet när det gäller tillgänglighet till modeller. Så låt oss ta en titt på de olika typerna av skor som erbjuds.


Stövlar


Denna typ av skor är väldigt eftertraktad av damer, särskilt när den varmare delen av året går mot sitt slut och det finns behov av att hitta rätt skor för den svalare perioden. Daszyńskis erbjudande inkluderar modeller med en lägre, mer stabil häl.


Färgschemat börjar med svart, går igenom ljusare nyanser, upp till grått och mörkt beige. En sådan färgpalett passar perfekt till kläderna på senhösten och vintern. Ett intressant element är efterbehandlingsaccessoarer i form av remmar som sys på skons övre del och lösare, mesh -insatser, toppade med snörning. Stövlar De är också ett idealiskt val för höstregn, eftersom de skyddar benen mot fukt och kyla.


Stövlar isolerad


Det är den andra typen av sko avsedd för användning i kallt väder. Tack vare det varmare och välisolerande fodret håller de foten vid en konstant temperatur, vilket möjliggör bekväm rörelse oavsett rådande yttre förhållanden.

Att fästa med dragkedja gör det lättare att ta på sig skon, även på fötter med strumpor. Det tillåter också den exakta passformen på skon, vilket förhindrar att foten glider och skavs. För att avsluta den andra sidan av skorna användes också en andra dragkedja, som dock är rent dekorativ. Den kompletteras med en metallisk, glänsande tryckknapp.


Ballerinor


Daszyński erbjuder också något för vår- och sommarsäsongen. Flerfärgad Ballerinor i en klassisk snitt kommer de att bevisa sig på varma dagar, både på kontoret och under shopping eller medan de kopplar av på ängen.

Slitstarkt tyg, behagligt vid beröring och ergonomiskt snitt garanterar fötterna komfort och förtroende när de går. Dessutom minskar näsförstärkningen risken för oavsiktliga skoskador och stötar på tårna.


skyttlar


Den klassiska artikeln i tillverkarens erbjudande är skyttlar, förberedd för mer dämpade, eleganta styliseringar. Det snygga snittet, den höga och solida hälen och höga hållbarheten ger användarna ett säkert steg i varje situation.


Vi inbjuder dig att bekanta dig med erbjudandet Daszyński skor.