Daszyński är en erkänd tillverkare av skor tillverkat för kvinnor. Det är inte bara en reklamslogan, utan en av filosofierna bakom detta skor. Du kan se den vid första anblicken när du tittar på någon av de modeller som tecknats med detta polska varumärke. Stil, chic, elegans, intressant utseende, välvalda färger, intressanta tillbehör, noggranna finish samt ett brett utbud av modeller som erbjuds. Alla dessa superlativ beskriver på ett litet sätt hela erbjudandets egenskaper.


Något bra för varje kvinna


Oavsett preferenser kommer varje representant för det fina könet i sortimentet med namnet Daszyński att hitta en produkt som uppfyller sina förväntningar. Älskare av långa stövlar kommer säkert att uppmärksamma modeller av stövlar och isolerade stövlar. Supporterna till lätta, korta och bekväma skor kommer att hålla ögonen på ballerinas, och damerna som är fokuserade på elegans kommer när som helst att nå smakfulla pumpar och attraktiva skor i varje tum. Med ett sådant sortiment blir ingen stylisering skrämmande.


Material som används av Daszyński


Skoformen är bara ena sidan av myntet. Grunden för varumärkets gott rykte är deras prestanda, som står på en extremt hög nivå. Allt tack vare användningen av material av högsta klass från den ekologiska läderlinjen. Tack vare en sådan lösning kan du ange det dubbla mervärdet som ligger bakom det. För det första når skor av mycket hög kvalitet konsumentens fötter, ger förtroende för varje situation och betonar sin goda smak och stil och för det andra är av stor betydelse för ekologi, eftersom det begränsar fenomenet att använda naturliga djurskinn kritiserade av många människor. Det har också en annan dimension i form av attraktiva priser, mycket fördelaktiga ur den synvinkel som erbjuds kvalitet.


Från design till implementering


Bakom varje modell av Daszyński-skodon finns en genomtänkt design, baserat på vilket specifika material, färg och målningslösningar som väljs. Tack vare detta gör den slutliga effekten ett stort intryck och lockar kunder. Det innebär också att man diversifierar erbjudandet när det gäller tillgången på modeller. Låt oss ta en titt på de olika typerna av skor som erbjuds.


stövlar


Denna typ av skor är mycket eftertraktad av Herren, speciellt när den varmare delen av året närmar sig slutet och det finns ett behov av att hitta rätt skodon för en kallare period. Daszyńskis erbjudande innehåller modeller med en lägre, stabilare häl.


Färgen börjar med svart, går genom ljusare nyanser, till grå och mörk beige. En sådan palett av färger passar perfekt in i kläderna som sitter i sen höst och vinter. Ett intressant element är efterbehandlingsaccessoarer i form av bälten som sys i skopans övre del och lösa, maskinsatser, toppade med en strängstygn. Stövlar är ett idealiskt val även för hösten halm, de skyddar fötterna mot fukt och kyla.


Isolerade stövlar


Det här är den andra typen av sko som är konstruerad för användning under kallt väder. Tack vare det varma och väl isolerande fodret garanterar de att foten hålls konstant, vilket möjliggör bekväm rörelse oberoende av de förhållanden som råder utanför.

Fastsättning med en skjutreglage gör det lättare att lägga på en sko, även på fötter klädda i strumpor. Det möjliggör också den exakta vidhäftningen av skon, vilket förhindrar att foten och chafningen glider. Ett andra lås användes också för att avsluta den andra sidan av skor, som dock har en rent dekorativ funktion. Komplementet är en metall, glänsande napa.


ballerinas


Daszyński föreslår också något för vår- och sommarsäsongerna. Varierade ballerinas i klassisk snitt kommer att bevisa sig på varma dagar både på kontoret, samt under shopping eller avkoppling i ängen.

Slitstarkt tyg, behagligt för beröringsbeläggningen och ergonomisk skärning gör att fötterna är bekväma och trygga när de går. Dessutom stärker näsan risken för oavsiktlig skada på skon och påverkan på fingrarna.


skor


Det klassiska objektet i tillverkarens erbjudande är pendlar, utformade för mer dämpade eleganta stileringar. Klassisk skärning, hög och solid häl och hög hållbarhet säkerställer bärarens förtroende för varje situation.


Vi inbjuder dig att bekanta dig med erbjudandet om Daszyński skodon.