Daszyński är en erkänd tillverkare av skor tillverkat för kvinnor. Det är inte bara en reklamslogan, utan en av filosofierna bakom detta skor. Du kan se den vid första anblicken när du tittar på någon av de modeller som tecknats med detta polska varumärke. Stil, chic, elegans, intressant utseende, välvalda färger, intressanta tillbehör, noggranna finish samt ett brett utbud av modeller som erbjuds. Alla dessa superlativ beskriver på ett litet sätt hela erbjudandets egenskaper.


Något bra för varje kvinna


Oavsett preferenser hittar varje representant för det rättvisa könet en produkt som uppfyller hennes förväntningar i sortimentet med namnet Daszyński. Älskare av långa stövlar kommer säkert att vara uppmärksamma på modeller av stövlar och isolerade stövlar. Anhängare av lätta, korta och bekväma skor kommer att hänga ett öga på ballerinor, och damer fokuserade på elegans kommer alltid att nå smakfulla i varje tum skyttlar och attraktiva skor. Ingen styling kommer att vara skrämmande med ett sådant sortiment.


Material som används av Daszyński


Skoformen är bara ena sidan av myntet. Grunden för varumärkets gott rykte är deras prestanda, som står på en extremt hög nivå. Allt tack vare användningen av material av högsta klass från den ekologiska läderlinjen. Tack vare en sådan lösning kan du ange det dubbla mervärdet som ligger bakom det. För det första når skor av mycket hög kvalitet konsumentens fötter, ger förtroende för varje situation och betonar sin goda smak och stil och för det andra är av stor betydelse för ekologi, eftersom det begränsar fenomenet att använda naturliga djurskinn kritiserade av många människor. Det har också en annan dimension i form av attraktiva priser, mycket fördelaktiga ur den synvinkel som erbjuds kvalitet.


Från design till implementering


Bakom varje modell av Daszyński-skodon finns en genomtänkt design, baserat på vilket specifika material, färg och målningslösningar som väljs. Tack vare detta gör den slutliga effekten ett stort intryck och lockar kunder. Det innebär också att man diversifierar erbjudandet när det gäller tillgången på modeller. Låt oss ta en titt på de olika typerna av skor som erbjuds.


stövlar


Denna typ av skor är mycket eftertraktad av Herren, speciellt när den varmare delen av året närmar sig slutet och det finns ett behov av att hitta rätt skodon för en kallare period. Daszyńskis erbjudande innehåller modeller med en lägre, stabilare häl.


Färgschemat börjar med svart, går igenom ljusare nyanser, upp till grå och mörkbeige. En sådan färgpalett kommer perfekt att matcha kläderna på på senhösten och vintern. Ett intressant element är efterbehandlade tillbehör i form av remmar som sys på den övre delen av skon och lösare nätinsatser, toppade med en strängsöm. stövlar De är också ett perfekt val för höstregn, eftersom de skyddar benen mot fukt och kyla.


stövlar varm


Det här är den andra typen av sko som är konstruerad för användning under kallt väder. Tack vare det varma och väl isolerande fodret garanterar de att foten hålls konstant, vilket möjliggör bekväm rörelse oberoende av de förhållanden som råder utanför.

Fastsättning med en skjutreglage gör det lättare att lägga på en sko, även på fötter klädda i strumpor. Det möjliggör också den exakta vidhäftningen av skon, vilket förhindrar att foten och chafningen glider. Ett andra lås användes också för att avsluta den andra sidan av skor, som dock har en rent dekorativ funktion. Komplementet är en metall, glänsande napa.


ballerinas


Daszyński erbjuder också något för vår- och sommarsäsongen. Flerfärgad ballerinas i ett klassiskt snitt kommer de att bevisa sig på varma dagar, både på kontoret, medan de shoppar eller kopplar av på ängen.

Slitstarkt tyg, behagligt för beröringsbeläggningen och ergonomisk skärning gör att fötterna är bekväma och trygga när de går. Dessutom stärker näsan risken för oavsiktlig skada på skon och påverkan på fingrarna.


skyttlar


Det klassiska föremålet i tillverkarens erbjudande är skyttlar, förberedd för mer dämpade, eleganta stiliseringar. Det eleganta snittet, den höga och solida hälen och den höga hållbarheten ger användarna ett säkert steg i varje situation.


Vi inbjuder dig att bekanta dig med erbjudandet om Daszyński skodon.