Mario Pala Mario Pala Herrskor 870 svart

Produkten är inte tillgänglig ;(

Mario Pala - Formella herrskor 870 (svart)

Klassiska, eleganta formella skor som bör hittas i garderoben för varje man. Modell 870 är helt gjord av naturläder av högsta kvalitet - tack vare detta ser skorna bra ut, matchar perfekt foten och låter den "andas". Neutral, svart färg och en rundad näsa gör att snittet förblir tidlöst och universellt - idealiskt för en kostym, men också för mindre formella stilar, t.ex. med jeans.

De viktigaste funktionerna:

- Producent: Mario Pala (Keeshoes Collection)

- Typ: Eleganta, formella spetsskor

- Yttermaterial: naturligt läder

- Internt material och insats: naturläder

- Sole: syntetiskt, limmaterial av hög kvalitet

- Näsa: rund

- häl: låg (2,0 cm) - bekvämlighet och proportion

- Bredd: G

- Säsongsvariationer: året runt

- Svart färg

- Originalförpackning: tillverkarens kartong

- Garanti: 2 år

- Dimensionell vikt (med förpackning): 1250 g

- Förpackningsdimensioner (CM): Höjd 15 × Längd 25 × Bredd 20

Underhåll:

För att upprätthålla ett vackert utseende och hållbarhet i spannmålsläder, använd kornläderpasta och minkoljebevarande fetter. Regelbunden rengöring och impregnering kommer att förlänga livslängden.

Stilar:

- För en kostym: En klassisk, elegant finish av någon formell stilisering.

- Varje dag: De smälter in väl med mörka jeans och en jacka, lägger till stil och stil.

Varför är det värt:

Mario Pala 870 -skorna kombinerar en tidlös design med komforten av naturligt läder och solid prestanda - en produkt av polsk produktion täckt av en tvåårsgaranti. Detta är en universell investering i ett elegant och bekvämt par skor för många tillfällen.

  • Innersula: naturläder
  • Näsan: runda
  • Ytterligare egenskaper: brist
  • Samling: KeeShoes
  • Färg: svart
  • Enda material: syntetisk
  • Yttre material: naturläder
  • Fetma: G.
  • Klack / plattformshöjd: 2.0
  • Dominant mönster: utan mönster
  • Lås: snörda
  • Producentkod: BM104606

Tack för att du lägger till din kommentar.

|
|
|