Ena skor, många möjligheter - stövlar över knäet


Over-the-knee boots är ett utmärkt val för hösten och vintern. De är väldigt mångsidiga och passar till även snygga outfits. Det bästa av allt är att de kan lägga till en WOW-effekt till dessa enkla, monokroma looks. Dessa skor ger dig en hel del möjligheter! Bli inspirerad.

Pålitlig klassiker

Over-the-knee skor är grunden i varje snygg kvinnas garderob. De är pålitliga och får även den enklaste outfiten att se otroligt snygg ut. Om du alltid vill imponera med ett snyggt utseende, se till att välja musketörer. Over-the-knee boots kan stylas på så många sätt att du säkert kommer att hitta något för dig själv.

Vad ska man titta efter när man köper stövlar över knäet?

När du köper musketörer är det värt att fokusera på flera aspekter. Var först uppmärksam på materialet. Mockastövlar kommer att se väldigt eleganta ut, men de kan ha fläckar orsakade av närvaron av vägsalt på trottoarer. Läder blir dock lättare att underhålla.

Fundera också på om du föredrar skor med platt sula, höga klackar eller kanske ett inlägg. Beroende på var du tänker bära dem, välj ett par som uppfyller dina förväntningar. 

När du väljer knähöga stövlar, se till att de är bekväma. Anpassa storleken väl inte bara runt foten, utan även låret. Den förtryckande ovandelen kommer inte bara att se ful ut, utan gör också varje promenad i sådana skor till en riktig utmaning för dig. Om du tillhör gruppen tyngre kvinnor eller har relativt korta ben, se till att kolla in våra tips, som vi diskuterade i Denna artikel.

Läs vidare och låt dig inspireras av våra idéer för styling med överknä-kängor i huvudrollen.

Stickade stövlar över knäet

En stickad klänning eller kanske leggings och överdimensionerad'tröjan som du ska bära din vita skjorta under? Stickade plagg och knähöga stövlar är en perfekt duo! Klädd så här kan du gå både till jobbet och på en promenad runt staden.

Over-the-knee boots i urban stil

Letar du efter en outfit med musketörer som perfekt kommer att spegla den urbana stilen? Välj en klänning som ser ut som en sweatshirt. Bekväma fickor, en huva som skyddar dig från duggregnet och knähöga stövlar är det perfekta valet för en promenad runt staden. Under kallare dagar, bär en bomberjacka eller bomberjacka på axlarna. Om du vill ha en ännu mer urban chic, se till att ta med en läderryggsäck i en nyans som matchar dina stövlar.

Over-the-knee boots för en dejt

Letar du efter den perfekta outfiten för en dejt? Börja med knäsängor. Dessa skor är extremt sexiga och kommer definitivt att ge dig självförtroende. Dessutom kan du bära en flödande midikjol eller en minikjol i läder och en figursydd turtleneck. Måla dina läppar röda, ta en handväska på en kedja och bär smycken i matchande färger.

Over-the-knee boots och maxiklänning

Långa, luftiga klänningar är inte bara reserverade för sommar- och vårmånaderna. Du kan också framgångsrikt bära dem på hösten och vintern, så länge du bär varma strumpbyxor under. Musketörer är perfekta för en sådan klänning. Välj brunt, svart eller beige och njut av en perfekt matchad look.

Over-the-knee boots för leggings

Om du gillar komfort måste du ha gott om leggings i din samling. Vaxad, ribbad eller kanske bomull? Oavsett vad du bestämmer dig för idag, kommer kängorna att komplettera dem perfekt. Om du ska till kontoret, välj en skjorta med ett löst snitt för toppen. Fäst den högt i nacken och knyt håret i en klassisk bulle med ett moderiktigt spänne. Små örhängen och en guldklocka kommer att lägga till ännu mer chic till denna outfit.

Over-the-knee boots för monokrom styling

Om du bär en monokrom look kan du gå åt två håll. En av dem är enhetlighet. Se till att alla delar av din outfit är av samma färg. Att ge dimensionalitet och originalitet åt det se'owi, kombinera olika texturer. Slät bomull och hal hud? Eller kanske blanka leggings och mockaboots?

Det andra alternativet är att bryta det monokroma. För vit styling, välj kontrasterande svarta musketörer, och fäst det svarta bältet i midjan för att göra hela utseendet så sammanhängande och effektivt som möjligt.

 

Over-the-knee boots i rockiga och tjejiga versioner

För att hjälpa dig välja de perfekta knäsängorna har vi förberett ett urval av våra favoritmodeller. Välj mellan en rockig eller en dämpad version och njut av den gudomliga looken.

Om du letar efter skor som kommer att lägga en rockig kant till varje styling på nolltid, satsa på modell gjord av ekologiskt läder på en tjock sula. Dessa skor kommer att se bra ut på fester och konserter, men kanske inte passar för kontoret. Om du vill ha en liknande stil av musketörer som kommer att vara mer mångsidig, gå för svart stövlar med trappersula.

Gillar du att avslöja välformade ben? Välja beige musketörersom kommer att passa bra med nakna strumpbyxor och korta klänningar och kjolar. Oroa dig inte även om du inte har ben till himlen. Denna nyans av skor kommer optiskt att förlänga dem trots avsaknaden av en betydande ökning av höjden, och den låga hälen kommer att klara provet varje dag.