Den snygga mansguiden. De mest fashionabla herrskorna för våren 2023


Funktionella, klassiska lösningar i retrostil, eller kanske heta skotrender? Att välja de mest fashionabla herrskorna för den kommande våren ger dig huvudvärk? Koppla av! Vi gör det gärna enklare för dig att fatta ett beslut. Med tanke på dig har vi förberett en guide där du inte bara hittar moderiktiga herrskor för våren 2023, utan också lär dig vad du ska kombinera dem med för att se snygg ut oavsett tillfälle.

Blås liv i dina stilar!

Våren är den perfekta tiden att blåsa liv i dina stiliseringar. Trenderna för den kommande säsongen är så olika att varje man kommer att hitta något för sig själv, oavsett om han föredrar klassiska lösningar eller föredrar uttrycksfull design och iögonfallande färger.

För att göra det enklare för dig att välja och hjälpa dig att sätta vårkaraktär till dina favoritdräkter, har vi samlat skorna du bör vara uppmärksam på på ett ställe. Men det är inte allt! Färdiga stylingidéer väntar också på dig i den här artikeln. Låt dig inspireras och njut av en stilren look i vår!

Mockasiner. Det perfekta valet för kontoret och för en dejt

Mockasiner är mångsidiga skor som är perfekta för både kontoret och en dejt. Välja modell i en trendig nyans av marinblått i vår och kombinera den med lätta jeans. Rulla upp benen tills din fotled är synlig. Till denna outfit kan du bära en T-shirt med stor urringning och en grå kofta eller en uppknäppt, noggrant struken skjorta.

Föredrar du mer dämpade färger på skor? Besluta om subtilt grått. Kombinera den med monokrom svart för en snygg effekt. Det blir en hit även denna säsong delikat brun. Bär dessa Olivier loafers med linnebyxor och dina favoritskjortor.

Var försiktig! När du bär loafers bör dina strumpor under inga omständigheter vara synliga. Välj kraftigt skurna modeller eller ge upp dem helt. Se dock till att innersulorna i dina skor är gjorda av naturmaterial. Detta kommer att hålla dina fötter från att svettas för mycket.

Espadrillos. Maximal komfort och ett perfekt utseende

Om du har problem med obehaglig fotlukt efter att du tagit av dig skorna, var noga med att vara uppmärksam på luftiga espadrillor. Dessa skor ger dig inte bara maximal komfort, utan också en perfekt look under hela dagen.

Subtil marinblått, intensivt rött, eller kanske delikat beige eller blått? Vart och ett av dessa alternativ kommer att se bra ut i kombination med byxor med fashionabla skavsår, en T-shirt med sjömansränder och en katana.

Sneakers och sneakers. Komfort hela dagen

Föredrar du en mer sportig stil? Sneakers ska absolut finnas i din garderob! Välja klassisk modell i fashionabla denna vårgrå färg eller satsa på delikat vit. Kom dock ihåg att när du bär ljusa skor måste du ta hand om dem ordentligt. Inte ens den mest omtänksamma stylingen hjälper när dina skor är äckligt smutsiga. För tips om hur du håller dina vita skor i perfekt skick, se Denna artikel.

Sneakers är också perfekta för sportstyliseringar. Välj en modell som slutar under eller ovanför ankeln och kombinera den med dina favoritbyxor. En fashionabel lösning blir också en kombination av sneakers med byxor chino och en flanellskjorta med luva.

Chelsea stövlar. Ett öga för vårvädret

På våren gillar vädret att överraska. Behaglig sol gömmer sig bakom ett moln, och plötsligt bryter en stark vindpust upp, åtföljd av kraftiga regn. På sådana dagar, beväpna dig med lämpliga skor, tack vare vilka du kommer att förhindra förkylningar.

Vad sägs om moderiktiga och effektiva Jodhpur-stövlar för män? Välja klassisk, spetsmodell i svart eller satsa på slip-on Chelsea boots med cowboyinspirerade accenter. Bär dem med svarta jeans med raka ben. På så sätt kommer du att skapa en vertikal linje längs benen och märkbart smalna din figur. 

För denna look kan du lägga till en turtleneck i din favoritnyans, en trenchcoat för män och du är klar! I en sådan outfit kommer du att se bra ut oavsett om du går till kontoret, på en dejt eller för en snabb shopping i ett närliggande köpcentrum.

Några tips och den perfekta looken är klar!

Klassiska lösningar kommer aldrig att gå ur modet. Dessutom är de så universella att om man behandlar dem som en bas för styling är det svårt att begå mode falsk-djupröd. Men om du vill lägga till vårfräschhet till ditt utseende kan du framgångsrikt satsa på färgglada accenter i form av skor. Tack vare urvalet av distinkta skor blir din styling rodnad.

Men var noga med att inte överdriva det! Även om iögonfallande färger är extremt moderiktiga, om du kombinerar för många av dem i en outfit kan du få motsatt effekt. För att förhindra detta, se till att alla andra föremål i din garderob är dämpade och helst monokromatiska. Tack vare detta kommer du att undvika ett överdrivet resultat och du kommer att se snygg ut, inte komisk.

Håll samma regel när du bär mönstrade skor. Kolliderande mönster ser lika illa ut som en kombination av krockande nyanser. Av denna anledning, begränsa dig till ett uttrycksfullt element för hela stiliseringen.