De mest fashionabla kvinnors skor på våren 2019

Vackra höga klackar med intressanta tryck

Våren kommer att glädja älskarna av höga klackar, eftersom klackarna är ett måste-tillägg till garderoben för de varmare månaderna. Kom ihåg att skor i år 2019 har en tunn och hög häl. Dessutom ska varje par, enligt Alexander McQueen, vara rikligt dekorerad - vi kan välja en kopia med ett blommigtryck eller småsten och pärlor sys på en sko dekorerad med ett ormhudsmönster. Skor med klämmor och klämmor eller nätelement kommer också att vara moderna. Höga, tunna klackar finns i pumpar och stövlar med tips som slutade med en spik. Det är bäst att spetsen är annorlunda än resten av skon - det är bäst att se ut som i Dries Van Notens samling - färgen. Sandaler med tunna remmar och en häl - de kommer också att vara fashionabla! Vi kommer att presentera den bästa stilen när vi bär skor, där spännande mönster och intressanta tillbehör har kombinerats. Detta är ett utmärkt val för kvinnor som har behärskat förmågan att korrekt flytta på höga klackar över ojämna trottoarer.

Sandaler är inte nödvändigtvis på en hög stolpe

Chanel modehus för den kommande våren har förberett en modeinspiration för fans av platta skor. Valentino propositioner inkluderar låga flikar i en varm korallfärg dekorerad med fjädrar. Bekväma låghälsade sandaler ska behaga de av oss som går mycket, föredrar en stil inspirerad av mäns mode eller känner sig bättre när skor inte ökar dem. Men om vi gillar att visa en vacker kalv, erbjuder Miu Miu rikt dekorerade sandaler på plattformen.

En bra retur av triangulära och breda klackar

Om vi är sanna modefläktar, kommer vi på våren att ha höga stövlar eller mid-calf stövlar med snygga trekantiga klackar, till exempel de från Isabel Marant - tunna, gjorda av mocka eller lackerat läder, dekorerad med strålar eller öppna mönster. Perfekt för varm och fridfull vår, och i kombination med en beige eller vit trench coat är ett måste för den kommande säsongen! Breda klackar kan vara färgade eller genomskinliga - precis som Louis Vuitton - det skulle vara viktigt att se bra ut.

Original sportskor

Designarna kom också ihåg idrottarna av sportskor som stormade i Stockholm, Berlin eller Paris och behärskar Instagrama. Sneakers, om gymnastikskor De ser bra ut med en jacka, park eller bomber. Vi kan lägga dem på byxor, klänningar och kjol. Detta fantastiska skor passar också den klassiska damdräkten eftersom det gör att du kan bryta den officiella karaktären hos denna outfit. Trendiga föremål i våren 2019 kommer att vara färgglada, knutna och högre - med en fotledslängd.

Under våren 2019 kommer vi att hitta moderna skor som är lämpliga för sig själva. Supporters av klassiska högklackat, älskare av platta sandaler eller mellanhäger och sportstilfansare - alla kommer att se vackra ut i de trendigaste skor som väntar på ButyModne.pl.