De mest fashionabla damskorna för våren 2019


Temperaturen utanför indikerar mitt på vintern, men på landningsbanorna kan du känna tydliga vårbyar. Vi ser fram emot nästa säsong på året. Vi kan göra väntan trevligare genom att göra våra första vårshoppningar. Nedan föreslår vi vilka de mest fashionabla skorna blir våren 2019!

Vackra höga klackar med intressanta tryck

Våren kommer att glädja älskare av höga klackar, eftersom höga klackar är ett måste-tillbehör för de varmare månaderna. Kom ihåg att skor under säsongen 2019 har tunna och höga klackar. Dessutom, enligt Alexander McQueen, bör varje par vara rikt dekorerade - vi kan välja en kopia med ett blommigt tryck eller stenar och pärlor sys på en sko dekorerad med ett ormskinnsmönster. Skor med spännen och spännen eller meshelement kommer också att vara på modet. Höga, tunna klackar finns i pumpar och stövlar med spetsiga spetsar. Helst ska spetsen vara i en annan färg än resten av skon - den mest iögonfallande, som i Dries Van Noten -kollektionen. Sandaler med tunna remmar och en häl - en nål kommer också att vara på modet! Vi kommer att visa den största känslan av stil när vi bär skor på vilka spännande mönster och intressanta accessoarer har kombinerats. Det är ett utmärkt val för kvinnor som har behärskat förmågan att ordentligt röra sig i höga klackar på ojämna trottoarer.

Sandaler behöver inte nödvändigtvis på en hög stolpe

Modehuset Chanel har förberett en modeinspiration för plattskor fans för den kommande våren. Valentinos förslag inkluderar låga tofflor i en varm korallfärg dekorerad med fjädrar. Bekväm sandaler lågklackade skor kommer att glädja oss som går mycket, föredrar en klädstil inspirerad av herrmode eller mår bättre när skor inte ökar deras höjd. Men om vi gillar att visa en välformad kalv, erbjuder Miu Miu rikt dekorerade sandaler på plattformen.

En stor återkomst av trekantiga och breda klackar

Om vi ​​är lojala modefantaster kommer vi under våren att bära höga stövlar eller fotledskängor med en längd till mitten av vaden med snygga, triangulära klackar, till exempel de från Isabel Marant - tunna, tillverkade av mocka eller lackläder , dekorerad med strass eller genombrutna mönster. De är perfekta för en varm och solig vår, och i kombination med en beige eller vit trenchcoat är de ett måste för den kommande säsongen! Höga klackar kan vara färgade eller transparenta - som Louis Vuittons - det är viktigt att de ser bra ut.

Original sportskor

Designers mindes också om sportskor som stötte på Stockholms, Berlins och Paris gator och tog kontroll över Instagram. Sneakers eller sneakers De ser bra ut i kombination med en kappa, parka eller bomber. Vi kan lägga dem på byxor, klänningar och kjolar. Detta fantastiska skor passar också bra med en klassisk damdräkt, eftersom det gör att du kan bryta den officiella karaktären hos detta plagg. Modeller på våren 2019 kommer att vara färgade, bundna och högre - fotlängder.

Under den kommande vårsäsongen 2019 kommer var och en av oss att hitta fashionabla skor som passar oss själva. Anhängare av klassiska höga klackar, älskare av platta sandaler eller medelstora klackar och fans av sportstil - vi kommer alla att se vackra ut i de mest fashionabla skorna som väntar på oss på KeeShoes webbplats.