De mest fashionabla damskorna för hösten


Undrar du vilka skor som passar till höstens stiliseringar? Letar du efter den perfekta skon att bära när det regnar och blåser utomhus? Oavsett om du värdesätter klassiska lösningar eller gillar att följa de mest fashionabla trenderna, med vår guide hittar du säkert något för dig själv.

Mysigt och chic i skorna för hösten

Det är något väldigt spännande med att köpa höststövlar! Oavsett om du älskar den för rikedomen av färger och mångfalden av lysande tyger, eller för mysigheten och det chica det kommer med, vill du definitivt hitta det perfekta paret.

Gillar du högklackade skor eller föredrar du kilar? Eller kanske du föredrar platta ankelboots eller klassiska cowboyboots? Oavsett vad du letar efter kommer vi gärna att sätta dig i höststämning och hjälpa dig att göra det mest fashionabla valet. Låt oss börja!

Skotrender för kommande höst

När man tittar på kollektionerna för den kommande höst-vintersäsongen är det värt att uppmärksamma några viktiga trender.

Även om formgivarna introducerade nya, spännande idéer, innehöll catwalken också klassiska lösningar som du förmodligen redan har i din kollektion. Om inte – kolla vilka skor som kommer att användas i höst och välj något för dig själv.

Utmärkande plattformar

Plattformar har varit en hit ett tag! De lägger till höjd, smalnar optiskt av figuren och är samtidigt otroligt bekväma. Espadrillor och plattformsflipflops är mycket populära på sommaren, medan det på hösten är värt att sträcka sig efter förhöjda sneakers, mockasiner eller sneakers.

Beroende på om du vill ha en mer eller mindre formell look, välj ditt favoritsnitt och njut av det gudomliga slutresultatet. 

Vad sägs om platåsneakers i en varm brun nyans? Denna färg kommer fenomenalt att komplettera alla stiliseringar i höstatmosfären. Om du vill ha något mer klassiskt, gå för svarta brogues på perrongen. Bär dem för både eleganta och vardagliga outfits.

Men om du letar efter något som fungerar på kontoret, se till att vara uppmärksam på loafers. Lackad, mocka, i dämpade färger, och kanske mer iögonfallande? En sak är säker! Om de finns på plattformen kan du vara säker på att oavsett vad du väljer kommer du att se extremt stilig och moderiktig ut.

Bekväma kilar

Den här säsongen fokuserar designers definitivt på komfort. Om du vill känna dig bekväm och samtidigt få effekten av benen upp mot himlen, välj skor med kilklack. Stövlar och stövlar är så universella att du säkerligen inte kommer att ha några problem med att välja resten av stylingen, och kilen kommer att få dina ben att se längre ut och din siluett mycket smal. 

Om du inte gillar den synliga kilen, välj ankelboots med dold kilklack. Vi älskar den här trenden!

Iögonfallande spännen

Stövlar är väldigt mångsidiga och kan verka tråkiga. För att avförtrolla denna åsikt, välj modell med spännen i maxistorlek

En låg, praktisk klack i kombination med iögonfallande accenter får dig att se briljant ut. Bär dem med feminina, flirtig outfits, vilket ger dem en rockig kant. 

Spännena ser lika bra ut loafers. Sätt en pennkjol på dem, överdimensionerad'skjorta och matcha smyckena till färgen på spännet. På så sätt blir du professionell sesom kommer att klara provet på kontoret eller på en anställningsintervju. 

Om du gillar skor i maskulin stil, se till att vara uppmärksam på lackade skor med spänne. Tack vare dem kan du slutföra även de enklaste stiliseringarna.

Ikoniska cowboystövlar

Cowgirls det måste ha i samlingen varje höst. Den här säsongen behöver du inte begränsa dig till klassiska cowboystövlar i en varm brun nyans. Satsa på en tidlös, svart modell av konstlädersom kommer att fungera med praktiskt taget allt.

Om du letar efter något mindre banalt, välj vita cowboystövlar. Bär dem med luftiga maxikjolar med djurtryck och varma ylletröjor.

Spetsiga tår

I höst är även skor med spetsiga tår på modet. Använd denna trend till din fördel! När allt kommer omkring kommer de långsträckta spetsarna på skorna optiskt att förlänga dina ben, och du kommer att se smalare ut. 

De spetsiga tårna är bra för klassiska stövlar, musköter, samt höga klackar eller stolpar. Välj det du trivs bäst i och njut av en moderiktig look.

Knäskor

Over the knee boots dominerar också catwalks. Det handlar dock inte om medellängden på en musketör utan om skor med överdelar som når åtminstone mitten av låret. Kombinera dem med korta skjortklänningar eller överdimensionerade tröjor. Om du vill känna dig så bekväm som möjligt, bär matchande cyklar under.

Välj mellan åtsittande kängor eller stövlar med bredare ovandelar och var inte rädd för att leka med färger eller mönster. Lack, tryckta tryck, eller kanske ett djurmotiv? Valet är ditt!

Glöd och gnistra

Metalliska stövlar eller kanske paljettstövlar? Designers älskar definitivt denna stil av skor! Allt som skimrar och glittrar är på topp! Undrar du vad du ska kombinera dessa originalskor med? Välj pastellfärgade klänningar och kjolar för att skapa en WOW-effekt.

Vi hoppas att vår guide till hösttrender har hjälpt dig med att välja dina nya skor. Glöm inte korrekt vård, och du kommer säkert att se vacker ut varje gång!