De mest fashionabla damskorna för hösten 2019

Höstkalendern startade nyligen, och de första gula bladen dök upp på träden, vilket betyder den sista klockan att köpa nya skor.

Årlig hit - höga stövlar

För ett år sedan fanns det ett blogginlägg om stövlar som du kan läsa här. Knähöga stövlar är fortfarande de mest fashionabla, men i år har djurmotiv visat sig vara ett populärt mönster. Om du vill ha något mindre elegant, då kanske du kommer att vara intresserad av högbundna stövlar inspirerade av militära skor. Originalvarianter i färger som blå eller vinröd kommer att tävla med den klassiska höstfärgpaletten.

Kvinnors cowboystövlar

Låt oss inte glömma cowboystövlar, en hit i alla möjliga former. Du kan välja mellan höga eller låga cowboystövlar. Färgerna är dämpade beige och bruna, men du kommer säkert att bli förvånad av de icke-traditionella metallversionerna. För de modiga rekommenderar vi imitation ormhud eller python, äntligen har de återvänt till modvärldens nåd. Du kan enkelt kombinera dem med vardagliga kläder som jeans, men de kommer också att gå bra med kjolar. Det är värt att komma ihåg att cowboystövlar i mitten av kalven och en lösare klänning kan vara en intressant stylingidé.

Moderna sneakers

Om du behöver något mer urbant, är det perfekta alternativet modernt för dig gymnastikskor, som ofta kallas "fula skor"Eller"dad gymnastikskor". Unga människor blev kär i 90-talets hit från förra seklet kändisar. Den unika kombinationen av sneakers, trappers och basketskor kommer att överraska dig med deras uppfinningsrikedom. De kännetecknas av höga sulor, vilket ger dem en futuristisk look. Du kommer att bli förälskad i komforten med dessa skor, och dessutom kommer de fortfarande att bli en hit på våren, de är perfekta för en intensiv urban livsstil.


Klassiska stövlar

Många kvinnor förknippar stövlar med tråkiga, säkra stilar som bärs av gamla damer. Bundna stövlar i brunt nyanser utgör fortfarande säkra klassiker. I år kommer de dock att ge lite extravagans till din garderob. Det är värt att uppmärksamma alla typer av mönster, såsom leopard och ormhud och ett mer dämpat galler, samt pepitka. Dessutom kommer stövlar fodrade med päls att värma dina ben på kalla morgnar. Antalet alternativ är verkligen obegränsat, och alla hittar något för sin plånbok.

Med ett sådant antal förslag bör du hitta något för dig själv, oavsett din stil och budget.