De mest fashionabla damskorna för hösten 2019


Kalenderhösten har börjat nyligen och de första gula bladen har dykt upp på träden, vilket betyder den sista uppmaningen att köpa nya skor.

Kalenderhösten har nyligen börjat, och de första gula bladen har dykt upp på träden, vilket betyder sista klockan för att köpa nya skor.

Den årliga succén - höga stövlar

För ett år sedan fanns det ett inlägg om stövlar på bloggen, som du kan läsa här. Knähöga stövlar är fortfarande de mest fashionabla, men i år visade sig djurmotiv vara ett populärt mönster. Om du vill ha något mindre elegant, det här kanske du kommer att vara intresserad av högbundna stövlar inspirerade av militära skor. Originalvarianter i färger som blått eller vinrött kommer att konkurrera med den klassiska höstfärgspaletten.

Cowboystövlar för kvinnor

Låt oss inte glömma cowboystövlar, en hit i alla möjliga former. Vi kan välja höga eller låga cowboystövlar för kvinnor. Dämpade beige och bruna dök upp i färgerna, men du kommer säkert att bli förvånad över de icke-traditionella metallversionerna. För modiga människor rekommenderar vi imitation av ormskinn eller python, de har äntligen återvänt till modevärldens nåd. Du kan enkelt kombinera dem med vardagliga outfits som jeans, men de passar också i kjolar. Det är värt att komma ihåg att en intressant idé för styling kan vara vadlånga cowboystövlar och en lösare klänning.

Moderna sneakers

Om du behöver något mer urbant är moderna det perfekta alternativet sneakerssom ofta kallas "ful skor"eller"pappa sneakers". Unga människor blev förälskade i 1990 -talets hit och kändisar. En unik kombination av sneakers, fällare och basketskor kommer att överraska dig med sin uppfinningsrikedom. De kännetecknas av höga sulor, vilket ger dem ett futuristiskt utseende. Du kommer att bli kär i komforten i dessa skor, och de kommer fortfarande att bli en hit under våren, perfekt för en intensiv urban livsstil.


Klassiska stövlar

Många kvinnor förknippar stövlar med tråkiga, säkra stilar som gamla damer bär. Knutna stövlar i bruna nyanser poserar fortfarande säkra klassiker. Men i år kommer de att ge lite extravagans till din garderob. Det är värt att uppmärksamma alla typer av mönster, såsom panter och ormskinn och en mer dämpad kontroll, samt en hundhund. Dessutom kommer pälsfodrade stövlar att värma dina ben på kalla morgnar. Antalet alternativ är verkligen obegränsat, och alla hittar något för sin plånbok.

Med ett sådant antal erbjudanden bör du hitta något för dig själv, oavsett din stil och budget.