De bästa skorna för nyårsafton

Nyårsafton är en av de mest förväntade dagarna på året. Det är värt att komma ihåg att välja rätt skor är lika viktigt som rätt klänning. Om du vill lysa den kvällen, kommer du definitivt hitta något för dig själv i det här inlägget.

Blanka stift

Dessa är de mest populära skorna för denna typ av evenemang. Många kvinnor är dock rädda för höga klackar och tänker att de inte kommer att hålla i dem hela natten. Man bör dock komma ihåg att väl valda skor, även på de högsta klackarna, kommer att vara bekväma att bära. Jag rekommenderar starkt nålar med paljetter eller brokade, som du också kan kombinera med skimrande kläder. I kväll kan du låta din fantasi springa fri, så var inte rädd för riskfyllda anslutningar. Om du vill lägga till din klo styling, bör du titta på de röda klackarna.

Bekväma stövlar

Stövlar med olika design är en hit i höst. De i leopardtryck eller ormhud passar definitivt för den här underbara natten. Om du inte vill kombinera, till exempel, rutnät och leoparder, bör du vara intresserad av mocka-alternativ med en hälstypstolpe. För denna typ av skor kan du bära det i svart, så att du enkelt kan ta på dig det på andra fester. Det här är en av de trender som fortsätter att komma tillbaka i modetidningar.

Platt ballerinor

Enligt min mening är detta det säkraste alternativet för nyårsafton, om du vill dansa hela natten, ha kul aktivt. Om du letar efter ett säkert lager av skor där du definitivt kommer att vara bekväm, välj platta ballerinor. Välj dem i olika varianter - bli galen som med stilettos! Ju mer glamour, desto mer sannolikt kommer du att vara i fokus för partifolk. Dessutom är ballerinaskor inte de dyraste skorna. Tvärtom. De hjälper dig i många liknande situationer. Detta är inte ett engångsköp, utan universellt. Låt oss hålla oss till det utan att vägra att lägga platta skor i korgen i nätbutiken!

Häl sandaler

Du förknippar det förmodligen mer med sommaren, men de kommer att vara bra mitt på vintern. Deras fördel är att de är lika feminina som höga klackar, men de kommer med klackar med olika bredd och tjocklek. Var särskilt uppmärksam på de metalliska versionerna, inklusive guld och silver. De ser dock bländande ut när de är svarta och har höga klackar. Naturligtvis kan du också välja lågklackade sandaler, då kommer de att spela en roll som liknar ballerinor.

 

Oavsett dina planer för nyårsafton, med dagens möjligheter, kommer du definitivt att välja något själv. Det beror på vart du åker och din budget. Men med rätt förberedelse ser du alltid bra ut.