Gregors har skapat en samling fotkängor för kvinnor som ger maximal komfort när de bärs. Deras konstruktion och material är praktiskt utformade, vilket gör att de anpassar sig till fötterna och håller sig stabilt vid dem. Och viktigast av allt: det är ett märkligt måste ha en kvinnas garderob.


"Högsta kvalitet och mångfald i samlingen"


Gregors stövlar är gjorda av äkta läder, som är av högsta kvalitet. Den övre når ankeln, vilket innebär att det inte kommer att tjockna upp kalven och visa hela benen snyggt.


Erbjudandet inkluderar stövlar isolerade inuti med ett mjukt material för vinteren samt modeller utan isolering, som fungerar bra under våren och hösten.


I Gregors stövlar kan vi hitta följande mode:

- laced;

- med blixtlås på insidan eller på båda sidor

- med resår i stället för blixtlås.


Olika höjder tillåter dig att välja skor efter eget tycke. Låga och höga kilar samt klackar i form av en pol är tillgängliga.


Den klassiska färgen är svart, som dominerar hela sortimentet. Det är den mest populära färgen som har hittat dyrkan av många kvinnor och passar så gott som allt. I sin tur ser kombinationen av slät läder och mocka sig imponerande och original.


De dekorativa element som lockar uppmärksamhet i Gregors stövlar är:

- dekorativa spännen

- Insatser med sålen i en annan färg, t ex röd;

- synlig sömmning vid sulan

- överrullad

- estetiska veckor.


Uppmärksamheten lockas av sulorna, vilken konstruktion bidrar till det stabila hållandet av ben, vilket är extremt viktigt när man går på vintern på hala trottoarer.


"Skönheten i benen i alla avseenden"


Stövlarna är stora med korta kjolar, shorts och byxor. Att välja denna typ av skor är en investering i multitasking, manifesterad i det faktum att vi kan bära dem vid olika tillfällen och alltid ser bra ut. Deras utseende är permanent inskriven i modetrender, så att vi alltid kommer att vara i tid.