Edeos företag tack vare sina många års erfarenhet vet vad kvinnor tycker mest och följer de senaste trenderna i mode. Tack vare det här har vi ett urval olika stilar, så att du kan skapa intressanta styliseringar på hösten och vintern. Varje kvinna kommer att hitta stövlar som uppfyller hennes förväntningar.

 

"Varierad samling"

Edeo stövlar präglas av hög kvalitet och uppmärksamhet på varje detalj. Denna typ av skor med en längre ankel övre har funnit många beundrare som kan hämta tillgången på många mode.

Sortimentet hittar stövlar:

- Tillverkad av högkvalitativt naturläder, med olika texturer;

- ha korrekt formade sålar

- ha låga eller höga klackar

- med runda tår

- Isolerad inuti med mjuk fleece.

Grundfärgerna är svarta och bruna. Edeo-företaget frestas också att producera rödfärgade stövlar för kvinnor som gillar att sticka ut.

Ovanligt utseende har spetsskötskor med trapessålar och låga klackar.

 

"Attraktiva mönster och tillbehör"

En speciell dekoration av varje par Edeo stövlar är klassiska blixtlås, placerade på insidan av övre.

En unik tillägg sysar som markerar olika material: korn och mocka läder. Övre delen av överdelarna kommer att framhäva benens utseende perfekt.

Hela komplementet med närvaro av Edeos företagslogotyp, inristat i läder eller i en etikett från dragkedjan.

 

"Varm interiör"

På en kall och frostig dag kommer det varma interiören av stövlarna att bli bra. Fötterna i strumpbyxorna blir inte kalla och de kommer att känna sig bekväma vikta runt dem.

Stabiliteten hos denna typ av skor gör dem lämpliga för alla ytor.

 

"Klassisk och extraordinär"

Med Edeo booties ger vi ett unikt utseende på vårt utseende. Kombination med sjal, handskar eller en påse i samma nyans kommer att vara ett stilfullt komplement till det hela.

Investeringen i perfekt skor betyder att vi väljer det bästa och varje dag blir bättre tack vare möjligheten att bära fenomenala fotkängor.