Det polska företaget Edeo med en lång tradition, för varje säsong mäts med presentationen av utmärkta skor. Kvinnors pumpar, som vi finner i ett brett sortiment, kännetecknas av ett unikt utseende och framför allt den komfort som kvinnor kommer att stöta på efter det att de först sätter på fötterna.

 

"Elegant mångfald i en vacker upplaga"

 

Edeopumpar kännetecknas av det unika utförandet, vilket är uppenbart i varje detalj.

 

Materialet som används för framställning av olika skär är högkvalitativt naturläder. Vi kan välja den i form av mocka eller helt målade eller presentera en naturlig konsistens. Detta gör att varje par pumpar har något unikt som får hela silhuetten att vinna.

 

I det stora området hittar du shuttles på:

- post

- en stift,

- kilar

 

Deras olika höjder gör att du kan anpassa din häl till individuella preferenser.

 

Mjuka innersulor och inte förtryckar insidan av skon - dessa egenskaper kommer att påverka komforten hos dig i alla situationer.

 

"Ovanlig finish och uppmärksamhet på detaljer"

 

Från ett brett sortiment av modeller kan vi hitta sådana pumpar som har exponerade klackar och tår eller är inbyggda och har ett band att fästa.

 

Fascaler med intressant grafik på övre eller klackar är unika. Sådana element kommer att stå ut och möjliggöra skapandet av mycket originella stileringar.

 

Vi hittar även ikoniska och enkla svarta pumpar som matchar allt och mönster med kontrasterande färger eller dekorativa element som: båge, knapp, spänne.

 

"Multifunktionalitet och bekvämlighet i ett"

 

Edeo-pumpar som är skräddarsydda för dina egna förväntningar gör det möjligt för dig att känna dig säker på hundra procent. Extraordinära benen efter grunden kommer att göra hela silhuetten ser väldigt feminin ut. Att välja rätt klädsel för typen av skor blir enklare.

 

Det som gör skyttlarna enastående är helt enkelt bekvämlighet. Även långa timmar att gå på hälen blir bekväm och benen vilar i alla situationer.