Komfort och estetik kan gå hand i hand - McArthur kvinnors skor

McArthur är en synonym och ett märkligt tecken på kvalitet inom sport och vandringskläder. Damskor av detta märke är avsedda för kvinnor som leder en aktiv livsstil och söker också skor där priskvalitetsförhållandet är rättvist och rationellt. Märket svarar också på behoven hos kunder som mår bäst i en stadsmiljö.

McArthur - ett varumärke med traditioner

Företaget kännetecknas av en praktik på 20 år på den polska marknaden, vilket är allmänt känt inte bara bland idrottare och aktiva människor. Ursprungligen handlade varumärket med utformningen av ett brett utbud av sportskor, inklusive vandring. Med tiden utvidgade McArthur sitt sortiment till andra sportmodeller, till exempel sneakers, samt skor med en mer officiell karaktär, till exempel ballerinas, höga klackar och kvinnors sandaler.

McArthur i en storstad

I butiksortimentet hittar du även McArthur kvinnors sandaler. Mönster hålls i en avslappnad, avslappnad stil, tack vare vilken de passar in i många sommar, lätta kläder. Det finns både velcro-modeller - vanligtvis sport, matchande bomullshorts och luftiga byxor, samt minimalistiska flip-flops, vilket kommer att se bra ut i snyggare kombinationer, till exempel med maxi-klänning.

För bergvandrare - kvinnors vandringsskor

För törstig bergsresor erbjuder McArthur hållbart och solidt vandringsskor. kvinnor Denna typ av skor utmärks av en mer subtil design, och varje detalj i produktionen, allt från valet av läder, botten, sy och limning, till valet av skäret förädlas noggrant. Material som valts av tekniker tillåter foten att "andas". Skosulor har ett bra grepp på marken, medan de är slitstarka och flexibla, vilket gör att du säkert kan vandra runt bergen.

Tänk på aktiva kvinnor

McArthur glömmer inte de upptagna älskarna av urban elegans. McArthur stövlar gjord av läder av läder och mocka är svaret på behoven hos de mest krävande kunderna som följer nuvarande trender. Erbjudandet innehåller både klassiska modeller - lårband, officer stövlar, samt ankel-längd sashes eller fotled stövlar på fashionabla, höga klackar.

McArthur kvinnors skor kvinnor som har en idrottsgren, liksom de som fokuserar på komfort och funktionalitet kommer särskilt att uppskatta. Seasonal propositioner från McArthur innehåller framförallt modeller med en klassisk linje, där det finns aktuella accenter av rådande modetrender. Vi uppmanar dig att bekanta dig med våra samlingar.