Skor från Caprice-skylten, som kommer direkt från fabriken hos den här tyska tillverkaren, är ett utmärkt val för kvinnor som gillar komfort och elegans. Diverse skärningar, bra utseende och kvalitet är kännetecknen för skor undertecknade med detta märke.


Olika behov, ett varumärke


Vårt erbjudande innehåller modeller med olika egenskaper, förberedda för olika användares behov. Älskarna av elegans i den klassiska utgåvan, liksom kvinnor som väljer mindre formella och lättare styliseringar, kan framgångsrikt hitta ett par för sig själva. Framgångsrik shopping kan också göras här av damerna till det officiella tillfället, letar efter skor på kontoret, i enlighet med den antagna klädkoden eller planerar att gå till ett mindre formellt möte med vänner.


Chic och elegans finns i detaljerna


Klassisk elegans säkerställs genom att använda svarta färger, berikad med intressanta tillbehör, i form av spännen, bälten, dekorativt metallarbete, dekorativa band med karakteristiska tupplurar eller små läderåterställningar.


Det är värt att uppmärksamma materialet från vilket de gjordes. För det mesta är det en naturlig hud - mjuk eller mocka, kompletterad med högkvalitativa textilier.


Skor för vardagliga, mindre krävande användningsområden kännetecknas av en enklare, omtänksam snitt, med mindre spännen och subtila ornamenter som görs direkt på huden. Som ett resultat är färgpaletten bredare och består av intressanta nyanser.


En annan egenskap som skiljer enskilda skor från Caprice är hur de sätts. Det utbud av produkter som finns i vår butik inkluderar skor som är laced på traditionellt sätt, med dragkedja som byter lössnören, liksom i slip-in-form, med en flexibel insats som garanterar en lämplig vidhäftning av skon till foten.


Tänker om höjdamatörer


Tänk på höghältade amatörer, erbjudandet innehåller höga klackar upp till en höjd av över 8 cm. Det finns också skor med låga hälar, upp till en minsta storlek på högst 1 cm.


Vi uppmanar dig att ta en detaljerad titt på de enskilda produkterna från vårt erbjudande.