Börja sommaren snyggt - välj fashionabla skor till shorts

Vilka skor för sport damshorts?

De mest fashionabla shortsna är de som sys av sweatpants och jeans. Stickade shorts ser mycket bra ut som ett element i lös, urban styling. Inkluderat med ljusa sneakers och en lätt sweatshirt kommer att vara kärnan i sommaren i staden. Denim modeller kan vara tätt eller löst. Lämpliga shorts är perfekta för varmt väder. Det är bäst att bära dem platta sandaler eller kilklackar. Stylister rekommenderar att man kombinerar snäva, sportshorts med höga klackar. Att skapa en sådan kombination kräver utmärkt modeintuition och kunskap om trender, eftersom det är väldigt enkelt att gnugga dig själv mot kitsch. Shorts är ett bra val också för resor. Sport shorts är lämpliga för cykling, klättring eller paddling. De begränsar inte rörelsen och är helt enkelt bekväma. Vilket skor kommer bäst för dem? Sportmodellerna ser bra ut, till exempel moderna sneakers eller färgglada sneakers. Sportsandaler och shorts är den mest populära semesteruppsättningen. När vi väljer skor för semesterresor, kom vi också ihåg om säkerhet och bra skydd av foten.

Skor är bäst för eleganta kvinnors shorts

I många butiker finns shorts i en elegant snitt med hög midja. Korta byxor sys av en hällduk - polyester, viskos eller modal ser väldigt fint ut i en uppsättning med en monterad jacka eller skjorta. Vilka skor betonar bäst arten av en mer officiell styling? Du kan framgångsrikt kombinera shorts med balerinkami eller espadrylamiför att få effekten av obestridd, urban elegans. Ett bra val kommer också att vara kil sandaler och även klassiska sandaler skyttlar i en ljus färg. Utmärkt kvalitetsskor för shorts finns i butiken ButyModne.pl. Kom ihåg att det också är viktigt vad slags blusar vi bär på shorts. Snygg topp gör att hela outfiten tar formell karaktär.

Mäns stiliseringar med shorts i huvudrollen

Korta shorts har också kommit in i kanon av herrmodell. De är ett oskiljaktigt element i många sportstileringar. Stötare av klassisk elegans känner inte igen de utsatta benen och knänna i vardagliga manlignningar. Men de behandlar shorts som ett perfekt tillskott till en semester outfit. Under sommarmånaderna i staden kan du också träffa fler män klädd i shorts. Kortare är shorts ett tillägg till de uppsättningar som är förknippade med modeklassiker. Män bär vanligtvis korta byxor i set med t-shirts, polotröjor och skjortor av luftigt linne. Dessutom väljer de matchande bomullströjor eller stickade atletiska jackor. Det händer att shortsen sätts upp av brudgummen för ett sommarbröllop och bröllopsmottagning utomhus! Komplementet till varje stylisering med shorts är rätt skor. För att skapa en avslappnad, maskulin stilisering kan män nå sig för bekväma mocka-mockasiner. Sneakers blandar också bra med korta byxor. Ett bra val kommer också att vara snövit sneakers, som är förknippade med semester och nautisk stil. En riktig sommarklassiker är shorts och sandaler - sådan stilisering regerar i semesterorter.

Shorts är definitivt förknippade med sommar och sommar lös. Modeälskare vet emellertid att i en uppsättning med rätt skor är korta byxor en bra bas för många ursprungliga stileringar med en mer formell karaktär.