Börja sommaren med stil - välj fashionabla skor med shorts


Varje sommar, när värmen öser ner från himlen, undrar modeälskare hur man kombinerar snygga utseende med en känsla av komfort. En intressant idé är att skapa styling med snygga shorts i huvudrollen. Shorts väljs ivrigt av både män och damer och är ett måste i sommargarderoben. Vi föreslår vilka skor som är bäst för shorts under den kommande säsongen.

Vilka skor för kvinnors sportshorts?

De mest fashionabla shortsen är de som är gjorda av joggingbyxor och denim. Stickade shorts ser bra ut som en del av en avslappnad, urban outfit. I kombination med ljusa sneakers och en lätt tröja kommer de att vara kärnan i sommaren i staden. Denimmodeller kan vara täta eller lösa. Mindre passande shorts är perfekta för varmt väder. De bärs bäst med platta sandaler eller kilklackar. Stylister avråder från att kombinera tighta, sportiga shorts med högklackade skor. Att skapa en sådan kombination kräver perfekt modeintuition och kunskap om trender, eftersom det är mycket lätt att borsta kitsch. Shorts är också ett bra val för resor. Sportshorts är lämpliga för cykling, klättring eller kajakpaddling. De begränsar inte rörelsen och är helt enkelt bekväma. Vilka skor kommer att vara bäst för dem? Sportmodeller, som trendiga sneakers eller färgglada sneakers, kommer att se bra ut. Sportsandaler och shorts är den mest populära semesteruppsättningen. När du väljer skor för sommarturer, kom ihåg också om säkerhet och bra skydd för foten.

De bästa skorna för eleganta damshorts

Många butiker har eleganta shorts med hög midja. Shorts gjorda av flytande tyg - polyester, viskos eller modal ser mycket snygg ut i en uppsättning med en monterad jacka eller skjorta. Vilka skor betonar bäst karaktären hos en mer officiell styling? Du kan framgångsrikt kombinera shorts med ballerinor eller espadrillerför effekten av enkel, urban elegans. Kilsandaler och även klassiska sandaler kommer också att vara ett bra val skyttlar i ljus färg. Du kan hitta shorts av utmärkt kvalitet för shorts i KeeShoes webbutik. Kom ihåg att vilken typ av blusar vi bär med shorts också är av stor vikt. Den snygga toppen kommer att göra hela klädseln mer formell.

Herrstyleringar med shorts i huvudrollen

Shorts har också permanent gått in i kanon för herrmode. De är ett oskiljaktigt inslag i många sportstyleringar. Anhängare av klassisk elegans uppskattar inte utsatta ben och knän i vardagliga herrstiliseringar. De behandlar dock shorts som ett perfekt tillägg till sin semesteroutfit. Under sommarmånaderna har staden dock också fler män som bär shorts. Allt fler shorts är ett tillägg till uppsättningar som är förknippade med modeklassiker. Män bär oftast shorts i uppsättningar med t-shirts, pikétröjor och skjortor av linne som andas. De väljer också matchande bomullströjor eller stickade sportjackor. Det händer att brudgummen bär shorts för ett sommarbröllop och en utomhusbröllopsfest! Varje outfit med shorts kompletteras med lämpliga skor. För att skapa en avslappnad, manlig outfit kan män sträcka sig efter bekväma, mocka loafers. Sneakers passar också bra med shorts. Ett bra val kommer också att vara snövit sneakers, som är förknippade med semester och marin stil. En riktig sommarklassiker är shorts och sandaler - sådana stiliseringar råder på semesterorter.

Shorts är definitivt förknippade med sommar och semesterlöshet. Modeentusiaster vet dock att shortsen är en bra bas för många fler formella kläder när de kombineras med rätt skor.