Bekväm och feminin. Upptäck våra favoritmodeller av platta skor för kjolar och klänningar


Den här säsongen fokuserar vi på bekväma lösningar! Lyckligtvis kan bekvämlighet gå hand i hand med ett snyggt slutresultat. Om du inte vill kompromissa med komfort eller en feminin look, välj platta skor till kjolar och klänningar. Skor med platt sula fungerar på både varma och kalla dagar, vilket säkerställer att dina fötter känner den komfort de förtjänar.

Bekvämlighet går hand i hand med en stilren design

Kjolar och klänningar är tidlösa, och beroende på hur du stylar dem kan du välja mellan förvånansvärt extravaganta eller klassiska och mångsidiga stilar. Rätt utvalda skor hjälper dig med detta.

Om du letar efter bekväma och snygga lösningar samtidigt, välj skor med platt sula. Du behöver inte begränsa dig till ballerinor bara med kjolar och klänningar. Möt vår lista över de mest fashionabla modellerna av platta skor som du kommer att älska vid första ögonkastet och ... ta på dig!

En tidlös klassiker: ballerinor för kjolar och klänningar

De legendariska ballerinorna designades 1956 och har varit mycket populära sedan dess, eftersom de är desamma bland skor måste hasom jeans bland byxor.

Klassiska ballerinor är universella och möjliggör nästan utan ansträngning ett estetiskt slutresultat. Valet av mönster och färger är så stort att du säkert kommer att välja något som passar för alla tillfällen.

Om du vill få effekten av optiskt längre ben, satsa på beiga ballerinor. Spetsiga tår gör att du dessutom får några centimeters höjd.

Uppmärksamhet! Beige ballerinor är perfekta endast för bara ben. Om du bär svarta strumpbyxor bör du under inga omständigheter välja ljusa nyanser av skor. På så sätt kommer du att förkorta din figur och framstå som formlös. Välj svarta skor med svarta strumpbyxor, oavsett om det är ballerinor, loafers eller sneakers.

Våra favoritval är:

Loafers och oxfords för kjolar och klänningar

Om du inte gillar ballerinor, gå till loafers eller oxfordskor. Dessa skor kännetecknas av en något maskulin skärning, tack vare vilken de kommer att skapa en perfekt kontrast till kvinnors klänningar och kjolar, vilket ger dina stiliseringar en originell karaktär och okonventionell stil.

Både loafers och oxfordskor är perfekta för kontorsskor utrustadet är i kallt väder. Den här säsongen är både mockamodeller och lackskor på modet. 

Våra favoriter är:

 • beige, läder loafers kantad av Marco Shoes
 • grå, mocka skor med fina Dorothy-utskärningar
 • svart, snörning oxford skor med genombrutna ornament Ortensja
 • svart loafers med fransar gjorda av äkta Marco Shoes grain läder

Sneakers för kjolar och klänningar - sportig elegans

En kjol i sportig utgåva? Detta är absolut en av de mest fashionabla kombinationerna den här säsongen! Luftiga kjolar och marklånga klänningar är i perfekt harmoni med bekväma sportskor.

Sneakers är tillräckligt bekväma skor att det är svårt att skiljas från dem. Som tur är har sportig elegans varit på modet i flera säsonger och det finns inget som tyder på att det skulle förändras.

Välj sneakers i din favoritstil och kombinera dem med en feminin outfit för ett moderiktigt slutresultat. 

Här är våra favoriter:

 • Vit sneakers Adavale direkt från 90-talet.
 • sneakers Pitmerden kardborreknäppning med djurmotiv
 • sneakers med gula Manal-insatser
 • rosa sneakers med Saminas gyllene kedja
 • svart sneakers i stil med sneakers från Godin

Tofflor och sandaler i semesterstil

På varma dagar är luftiga kjolar ett obligatoriskt inslag i varje kvinnas outfit. Minimalistiska lädersandaler är de mest mångsidiga och praktiskamåste till sommaren. Med otaliga färger och stilar kan du välja något som perfekt kommer att komplettera din look. Kom ihåg att enkelhet alltid kommer att försvara sig! 

Men om du föredrar mer sofistikerade skor, välj fashionabla, flashiga färger och spännande tryck på flipflops och sandaler. För att undvika ett karikerat slutresultat, para dem medvetet med monokroma klänningar och kjolar. 

Lär känna våra ideal:

Stövlar för kalla dagar och dåligt väder

Höstklumpen utanför fönstret behöver inte luta dig att ge upp att bära klänningar och kjolar. Allt du behöver göra är att välja rätt färg på tights, ta på dig en varm tröja ovanpå och välja rätt skor som håller dig varm.

På kalla dagar, ta på dig stövlar. Klassiskt svart och brunt, eller kanske dämpad beige? Valet beror på dig och vilken effekt du vill uppnå. Undvik dock mörka skor med bara ben. På så sätt kan du verka kortare och din siluett kommer inte längre att se gynnsam ut. Välj svarta strumpbyxor och det är klart!

Några av våra typer:

 • svart byxor Holden
 • Vit byxor med kontrasterande snören och svart Startrail-sula
 • svart byxor med effektiva stenspännen
 • Brun cowboy stövlar 22M
 • beige byxor med Janine reglage

Vi är säkra på att du med våra råd kommer att välja din favoritmodell av platta skor för varje tillfälle och varje säsong, som perfekt kommer att komplettera stylingen med kjolar och klänningar.