Befado princess snabba skor 109P228 svart ecru

Produkten är inte tillgänglig ;(

Upptäck sagovärldens charm i vardagsbruk med en begränsad serie barnskor "Speedy princesses 109P228" från den respekterade barnskotillverkaren Befado. Dessa ovanliga svarta och ecru tofflor har skapats speciellt för små drömmare som vill känna sig som riktiga prinsessor.

Projektet kännetecknas av välgörenhetssken, eftersom Befado, i samarbete med Monika Jaskólska, grundare av stiftelsen "Det är inte rätt, inte att hjälpa", är engagerad i en ädel sak - att stödja barnpsykiatrin. Tack vare initiativet "Tofflor från hjärtat" översätts varje par skor från denna kollektion till direkt ekonomisk hjälp: från varje såld tofflor går 1 PLN till barn i nöd.

Specifikationen för Befado skor garanterar högsta komfort och säkerhet för barn. Skorna har certifikatet "Healthy Foot Sign", vilket bekräftar deras ergonomiska form och hälsoegenskaper. En stel häl stabiliserar benet, vilket är viktigt för en korrekt utveckling av barnets fot. I kombination med Soft B-System som används i fodret, kommer ditt barns fötter att få inte bara skydd, utan också exceptionell bärkomfort.

Den fantasifulla designen på tofflorna åtföljs av inspirerande bilder av prinsessor som säkert kommer att charma varje liten dam. Den praktiska kardborreknäppningen gör det lättare för barn att ta på och av skorna självständigt, oavsett ålder.

Befados produkter är hållbara och solida tack vare användningen av högkvalitativa material. Tyget som dessa tofflor är tillverkade av är lätta att rengöra och slitstarkt, vilket gör dem perfekta för vardagslek, såväl som att ha på sig på dagis eller skola.

Befado barnskor "Speedy princesses 109P228" - det är mer än bara tofflor, det är en del av den magiska världen i en vardagsversion, kombinerat med uppdraget att hjälpa och ta hand om den sunda utvecklingen av de yngsta fötterna. Charmiga, funktionella och med barnens bästa i åtanke - dessa tofflor är ett val som kommer att glädja både små prinsessor och deras ansvarsfulla föräldrar.

  • Karaktär: Övrig
  • Ytterligare information: Stabil hälräknare Hälsosam fot tecken
  • Färg: svart ecru
  • Material: Tyg
  • sex: Småflickor
  • Lås typ: Kardborre

Tack för att du lägger till din kommentar.

|