Befado barnskor sneakers tofflor 251Q094 blå grå

Produkten är inte tillgänglig ;(

Befado, en välkänd tillverkare av bekväma och hälsosamma skor för barn, presenterar en modell av barnskor i form av sneakers-tofflor, som lätt kommer att hitta en plats i hjärtat av varje litet barn och förälder som vill sitt barns bästa . Befado sneakers modell 251Q094 är en kombination av funktionalitet, stil och hälsa för barns utvecklande fötter.

Huvudmålet för tillverkaren när man skapar skor är att säkerställa en korrekt utveckling av barnets fot. Därför har modellen 251Q094 certifikatet "Healthy Foot" - vilket garanterar att sneakers och tofflor uppfyller de högsta ortopediska standarderna, vilket har bekräftats av specialister.

Tillverkad av högsta kvalitet bomullstyg i attraktiva nyanser av blått och grått, som skapar en visuellt och funktionellt behaglig design som påminner om jeansstilen. Dessa sneakers är inte bara snygga, utan också praktiska: de är fästa med kardborreband, vilket gör det lättare för barnet att klä sig självständigt. För att öka säkerheten och bärkomforten används även gummiband för att säkerställa en bättre passform mot foten.

En stel häl är ett annat viktigt element som stödjer korrekt fotpositionering och förhindrar ogynnsamma förändringar i benstrukturen. Designen kompletteras av en flexibel, profilerad, halkfri sula av termogummi, vilket ökar stabiliteten och säkerheten vid gång, löpning eller lek på olika underlag.

Användarkomforten förstärks också av fodret - en innersula gjord av mjukt bomullstyg, som säkerställer korrekt luftcirkulation och hygien i skons insida. Den grå färgen på detta foder är en praktisk lösning som inte snabbt avslöjar spår av användning.

Det är värt att notera att dessa sneakers är dedikerade till tjejer och finns i nyanser av blått med tillägg av grått, vilket gör dem lätta att kombinera med många barns stilar. Den subtila appliceringen av silverstjärnor på en marinblå bakgrund ger en fashionabel detalj som unga användare säkert kommer att gilla.

Produkten finns i kategorin "Barntofflor", vilket tyder på att de ska användas både hemma och på dagis eller i skolan, där det är lika viktigt att ta hand om fotens hälsosamma utveckling.

Sammanfattningsvis ger Befado återigen en produkt som kombinerar estetik, komfort och omsorg för en hälsosam utveckling av barns fötter, vilket gör sneakers tofflor wz. 251Q094 kommer att vara ett utmärkt val för varje förälder och barn som värdesätter komfort och stil.

Tack för att du lägger till din kommentar.

|
|