Befado barnskor pu 065X197 grå

Produkten är inte tillgänglig ;(

**Befado barnskor PU 065X197 – Komfort och hälsa för små fötter**

Befado, en känd tillverkare av barnskor, presenterar modellen PU 065X197 i grått, tillägnad små fötter som letar efter komfort och säkerhet under vardagsäventyr. Dessa skor är ett idealiskt val för föräldrar som bryr sig om en korrekt utveckling och hälsa för sina barns fötter.

### Hälsosam promenader för barns ben

Befado PU 065X197 skor har certifikatet "Healthy Foot Sign", vilket innebär att dessa skor rekommenderas av ortopeder och fothälsospecialister. Denna modell är designad för att ge maximalt stöd för en korrekt utveckling av barnets fot. Den styva hälräknaren stabiliserar effektivt hälen och skyddar samtidigt mot skador.

### Komfort och naturliga material

Uppmärksamhet på bärkomfort uttrycks genom användningen av en innersula i naturligt läder som anpassar sig till fotens form och låter huden andas. Tyget som tofflorna är tillverkade av är vänligt mot barnets hud, garanterar luftcirkulation och ger andningsförmåga, vilket är avgörande vid intensiv användning.

### Lätt att fästa och universella färger

Praktisk kardborre gör det inte bara lättare för barn att ta på och av sina skor på egen hand, utan möjliggör också exakt passning av skorna till foten. Den klassiska grå färgen, berikad med blå accessoarer, gör tofflorna estetiska och lätta att rengöra, samtidigt som de är attraktiva för både tjejer och killar.

### Soliditet och hållbarhet

Skorna är förpackade i tillverkarens originalförpackning, vilket garanterar säkerhet och perfekt skick under transport. Vikten på produkten med individuell förpackning är cirka 0,35 kg, vilket bevisar dess gedigna utförande samtidigt som den bibehåller lätthet, viktigt för barns fria rörlighet.

Sammanfattningsvis är Befado barnskor PU 065X197 inte bara en stilren och tidlös design, utan framför allt ett val fokuserat på sund utveckling och vardaglig bärkomfort. Det här är skor som växer med ditt barn och lär dem hur viktigt det är att ta hand om sina fötter. Oavsett om det är för dagis, skolan eller för att leka hemma - dessa barntofflor fungerar i alla situationer.

  • Karaktär: brist
  • Ytterligare information: Stabil hälräknare Innersula i läder Hälsosam fot tecken
  • Färg: grå
  • Fläckfärg: blå
  • Material: Tyg
  • sex: Småflickor
  • Lås typ: Kardborre
  • Förpackningsskick: Original
  • Produktvikt med individuell förpackning: 0.35

Tack för att du lägger till din kommentar.

|