Befado barnskor grå/rosa 721P001

16,90 EUR

Lär känna Fly Befado-sandaler i en charmig färgkombination av ask och rosa, märkta 721P001, som designades för små upptäcktsresande och älskare av modenyheter. Dessa snygga barnskor är kvintessensen av en kombination av komfort och trender inom barnmode.

Produkten kännetecknas av användningen av högkvalitativt, mjukt material som imiterar mocka. Detta säkerställer inte bara sandalernas eleganta utseende, utan garanterar också långvarig användning. Komforten kompletteras med ett läderfoder, vilket avsevärt ökar nöjet att bära skorna och tar hand om de små fötternas hälsa.

Ett av nyckelelementen i Fly Befado-sandaler är extra material inuti, avsett att förhindra skavsår. Detta är en viktig aspekt, med hänsyn till barnets aktiva liv och behovet av att ge dem maximalt skydd medan de leker.

Kardborrstängningen är inte bara en praktisk detalj, utan också ett pedagogiskt inslag. Det gör det lättare för barn att lära sig ta på sig sina egna skor, vilket är ett viktigt steg mot barns självständighet. Tack vare detta kan föräldrar vara säkra på att deras barn inte bara är moderiktigt klädda utan också rätt klädda.

Fly Befado sandaler kännetecknas också av en något styvad häl som stabiliserar barnets fot, vilket säkerställer dess säkerhet under varje steg. Den flexibla, halkfria PU-sulan är ytterligare ett element som påverkar komforten och säkerheten vid användning – den minimerar halkrisken, vilket är extra viktigt när man spelar på olika underlag.

Tack vare sin funktionalitet och universella design är Fly Befado-sandaler det perfekta valet för ett barns vardagsaktiviteter. Rekommenderas även för fötter med högre fotvalv, de betonar att komfort och mode kan gå hand i hand.

Vi är stolta över att presentera en produkt från den välrenommerade tillverkaren Befado, som har specialiserat sig på att skapa högkvalitativa barnskor i flera år. Genom att välja sandaler från denna kollektion kan du vara säker på att du väljer beprövad kvalitet, funktionalitet och stil – egenskaper som är nödvändiga för att ditt barns fot ska utvecklas på ett hälsosamt sätt och samtidigt se moderiktigt ut.

  • Ytterligare information: Stabil hälräknare Innersula i läder Hälsosam fot tecken
  • Producentkod: 721p001
  • Färg: grå
  • Fläckfärg: rosa
  • Material: konstgjort läder
  • sex: flickor
  • Lås typ: Kardborre
  • Förpackningsskick: Original

Tack för att du lägger till din kommentar.

|