Befado barnskor blanka rosa 115X002

Produkten är inte tillgänglig ;(

Befado, en respekterad tillverkare av barnskor, lanserar en begränsad kollektion "Blanka pink 115X002", som vinner de små kundernas hjärtan - riktiga prinsessor. Dessa unika skor, skapade med stöd av Monika Jaskólska och hennes stiftelse, är inte bara avsedda att försköna unga kvinnors vardag, utan också att tjäna den ädla idén att stödja barnpsykiatrin.

För varje par sålda skor donerar Befado 1 PLN för att hjälpa barn och kombinerar på så sätt produktens skönhet och komfort med välgörenhetsaktiviteter. När man designade denna kollektion fokuserade varumärket inte bara på estetik, utan också på hälsoaspekterna av barns användning av skor. Av denna anledning rekommenderas Befado "Blanka pink" skor av specialister och har det prestigefyllda Healthy Foot Mark.

Skodon kännetecknas av ett snyggt foder dekorerat med bilder av prinsessor, vilket säkert kommer att tilltala unga älskare av sagovärlden. Detta kompletteras av Soft B-System-teknologin utvecklad av Befado, som garanterar komfort och säkerhet i vardagen. Dessutom garanterar den upphöjda hälräknaren tillräckligt stöd för den utvecklande foten och hjälper till att bibehålla rätt hållning.

Lätt att ta på och av skor är en annan fördel med modellen "Blanka pink". Spännen skapades med barns självständighet i åtanke, vilket gör att de snabbt och enkelt kan använda skorna. Därför kan föräldrar vara säkra på att deras barn kommer att klara sig på dagis eller i skolan utan att behöva ytterligare hjälp.

Färgen på skorna - charmig rosa, är en hit för älskare av denna färg. Tillverkad av högkvalitativt tyg, säkerställer det inte bara tillräcklig luftcirkulation, utan är också lätt att hålla rent.

Sammanfattningsvis är Befado "Blanka pink" barnskor inte bara ett exceptionellt charmigt förslag för små prinsessor, utan också en produkt som, tack vare sina hälsoegenskaper och stöd för ett ädelt initiativ, blir ett viktigt val för föräldrar som bryr sig om deras barns övergripande välbefinnande.

  • Karaktär: Övrig
  • Ytterligare information: Stabil hälräknare Hälsosam fot tecken
  • Producentkod: 115X002
  • Färg: rosa
  • Material: Tyg
  • sex: Småflickor
  • Lås typ: Spännen

Tack för att du lägger till din kommentar.

|