Befado barnskor 945Y369 rosa grå

Produkten är inte tillgänglig ;(

Befado barnskor modell 945Y369 i rosa och grått är det perfekta valet för aktiva barn som spenderar tid både på dagis, hemma och utomhus. Tillverkade med komforten och säkerheten för våra yngsta användare i åtanke, dessa sneaker tofflor är en kombination av funktionalitet och attraktiv design.

Tillverkade av det välkända polska företaget Befado, kännetecknas dessa skor av den mest fashionabla designen och attraktiva högkvalitativa tyger som garanterar hållbarhet och motståndskraft mot dagligt bruk. En av de viktigaste fördelarna med 945x325-modellen är användningen av ett kardborreknäppningssystem, som inte bara gör det lättare för barnet att ta på och av skorna självständigt, utan också låter skon passa foten perfekt.

En stel häl ger tillräckligt stöd för hälen, vilket är viktigt för att forma rätt hållning och undvika potentiella fotdeformationer. Dessutom ökar en flexibel, profilerad, halkfri sula av termogummi stabiliteten vid gång, löpning och hoppning, vilket minimerar risken för halka på hala underlag.

3D-design berikar den visuella attraktionskraften hos skorna, vilket gör det inte bara bekvämt, utan också iögonfallande och kommer att tilltala unga användare som vill sticka ut med en originell stil. Andningsbart material och en profilerad innersula av högkvalitativ bomull säkerställer tillräcklig luftcirkulation och förhindrar att fötterna överhettas, vilket är särskilt viktigt under varmare dagar.

Produkten tillhör barnkategorin och är speciellt designad för flickor. Det kännetecknas av certifikatet "Healthy Foot Sign", som bekräftar den höga kvaliteten på skorna och dess hälsofrämjande egenskaper. Speciellt för föräldrar som letar efter en kompromiss mellan mode och hälsan hos sina barns fötter är Befado-skor ett utmärkt val.

I rosa med grå accenter, gjorda av slitstarkt tyg, kommer dessa tofflor att vara bekväma och snygga för varje ung älskare av träning. Det hela kompletteras av det faktum att de är produkten av ett polskt varumärke som är erkänt både på den inhemska och internationella marknaden.

  • Karaktär: brist
  • Ytterligare information: Stabil hälräknare Hälsosam fot tecken
  • Färg: rosa grå
  • Material: Tyg
  • sex: Småflickor
  • Lås typ: Kardborre

Tack för att du lägger till din kommentar.

|