Befado barnskor 907P126 rosa

Produkten är inte tillgänglig ;(

Ge ditt barn komfort och stil med den senaste kollektionen av barnskor från det välkända varumärket Befado. Sneakersmodellen 907P126 i en härlig rosa färg är mer än bara vanliga skor - den är en garanti för sund utveckling och glädje att bära varje dag. Designad speciellt för tjejer i åldersintervallet där fötterna växer och formar sig snabbast - från storlek 18 till 26.

Befado-designers, som tänker på de yngsta användarna, har skapat sneakers som inte bara bländar med deras bild, utan framför allt stödjer korrekt hållning. Varje steg i dessa skor är ett steg mot hälsa, allt tack vare det prestigefyllda Healthy Foot Mark, som bekräftar högsta kvalitet och säkerhet för den utvecklande foten.

Tyngdpunkten för dessa fantastiska sneakers är det bedårande kattmotivet som pryder spetsarna på skorna, väcker uppmärksamhet och sätter ett leende på läpparna på små djurälskare. Detta tillägg är inspirerat av kärleken till äventyr och nöje - något som verkligen ligger varje barn varmt om hjärtat.

Befado tog också hand om detaljerna som betyder något. Den styva hälräknaren ger pålitligt stöd för fötterna, vilket säkerställer korrekt stabilisering, vilket är oerhört viktigt under aktiv lek eller de första försöken att gå. Kardborre är i sin tur inte bara en snabb och bekväm lösning, utan låter också barnet klä sig och justera skor självständigt, vilket är ett viktigt steg för att utveckla självständighet och motorisk koordination.

Gjorda av luftiga, naturliga bomullsmaterial, sneakers är perfekta för varma dagar, säkerställer korrekt luftcirkulation och förhindrar överdriven svettning av fötterna. Skodonets lätthet påverkar användarkomforten och följaktligen barnets komfort, vilket är en prioritet för varje förälder.

Genom att välja Befado barnskor 907P126 rosa väljer du inte bara charmiga och praktiska sneakers till din dotter, utan du investerar i ordentligt skydd och utveckling av hennes fötter. Maxi sneakers kommer att tilltala varje liten prinsessa och kommer att ge henne otaliga timmar av glädjefylld upptäckt av världen.

  • Karaktär: Övrig
  • Ytterligare information: Stabil hälräknare Hälsosam fot tecken
  • Färg: rosa
  • Material: Tyg
  • sex: Småflickor
  • Lås typ: Kardborre

Tack för att du lägger till din kommentar.

|