Befado barnskor 907P119 rosa mångfärgad

Produkten är inte tillgänglig ;(

Befado barnskor 907P119 är ett unikt förslag för de yngsta som precis har börjat sitt äventyr med att gå självständigt. Dessa charmiga och praktiska skor i optimistiska rosa och mångfärgade färger, dekorerade med ett muntert djurmotiv, kommer att ge ditt barn glädje varje dag.

Designade med barns komfort och hälsa i åtanke, de fästs med två kardborreband, vilket gör det mycket lättare för barn att lära sig ta på och av sina skor på egen hand. Denna skodesign stöder inte bara utvecklingen av finmotorik, utan ger också barnet en känsla av självständighet och tillfredsställelse från de aktiviteter som utförs.

Befado, som tillverkare, ägnar särskild uppmärksamhet åt de anatomiska behoven hos barn i olika stadier av deras utveckling. Därför har denna modell av barntofflor 907P119 designats med en böjbar botten, vilket är i linje med ortopedernas rekommendationer. Den flexibla men stabila basen på Maxi sneakers främjar korrekt fotpositionering, vilket är särskilt viktigt när du tar dina första steg.

Den bredare konstruktionen av skons tå är också viktig, eftersom den ger barn komfort och utrymme för tårna, utan att begränsa fotens naturliga rörelser när de går. Utrustad med en styv häl stabiliserar den nuvarande modellen foten perfekt och förhindrar den från eventuella dislokationer.

Märket "Healthy Foot" som tilldelas Befado-skor är ett bevis på kvaliteten och uppmärksamheten på den sunda utvecklingen av fötter. Detta är en garanti för att skorna inte bara ser snygga ut, utan också stödjer en hälsosam utveckling av barns fötter.

Skodonen är gjorda av högkvalitativt tyg, vilket gör dem lätta och luftiga men ändå hållbara. De är främst avsedda för tjejer, tack vare deras charmiga, rosa och mångfärgade färgpalett och unika design.

Sammanfattningsvis är Befado barnskor 907P119 ett utmärkt val för föräldrar som vill ge sina barn komfort, säkerhet och stöd i ett viktigt ögonblick - sina första självständiga steg.

  • Karaktär: brist
  • Ytterligare information: Stabil hälräknare Hälsosam fot tecken
  • Färg: rosa mångfärgad
  • Material: Tyg
  • sex: Småflickor
  • Lås typ: Kardborre

Tack för att du lägger till din kommentar.

|