Befado barnskor 869Y142 marinblå mångfärgad grön

Produkten är inte tillgänglig ;(

Komfort och säkerhet är nyckelkriterierna när man väljer skor för barn. Befado, en välkänd tillverkare av barnskor, lägger stor vikt vid att varje par skor inte bara är visuellt tilltalande utan framför allt funktionella och hälsosamma för barnets fötter. 869Y142-modellen är ett perfekt exempel på att kombinera alla dessa funktioner.

Befado barnskor 869Y142 finns i marinblått med flerfärgade och gröna accenter som säkerligen kommer att locka uppmärksamhet och tilltala barn. Designen är designad på ett sådant sätt att den lätt kan matchas till de flesta av en förskolebarns vardagsdräkter.

Den obestridliga fördelen med dessa barntofflor är deras ergonomiska design, som syftar till att stödja en korrekt utveckling av fötterna. En styv häl och stabila sidor förhindrar fotledsinstabilitet, vilket är viktigt under dagisspel. Tack vare den lämpliga designen hålls foten i rätt position, vilket översätts till komfort när du bär den.

Befado skor är utrustade med en sandallösning med speciellt exponerade tår, vilket ökar ventilationen och låter foten "andas", vilket minskar risken för överhettning och svettning. Ovandlarna är gjorda av högkvalitativa bomullstyger, tack vare vilka huden på barns fötter alltid är luftig och frisk.

Enkelhet att ta på är en annan fördel med 869Y142-modellen - kardborreband gör att barnet snabbt och enkelt kan ta på sig sina egna skor, vilket säkerligen kommer att ha en positiv inverkan på att utveckla sitt oberoende.

Befado tar hand om den högsta kvaliteten och säkerheten för barn och tillhandahåller också en läderinsats som säkerställer extra komfort och hygien. Skorna har de nödvändiga certifikaten och rekommenderas av ortopeder, vilket garanterar föräldrar att de väljer en produkt som är vänlig för deras barns hälsa.

Det är värt att notera att Befado 869Y142 barnskor skapades för pojkar, men dess universella design kan mycket väl passa tjejer, speciellt om de föredrar färger som marinblått, grönt och olika glada mönster.

Sammanfattningsvis är Befado 869Y142 ett utmärkt val för föräldrar som letar efter bekväma, säkra och estetiskt tillverkade tofflor för sina barn som tillbringar aktiva timmar på dagis. De ger komfort, hygien och stöd för barnet i detta viktiga skede av livet när det ägnar så mycket tid åt att leka och lära sig gå.

  • Karaktär: brist
  • Ytterligare information: Stabil hälräknare Innersula i läder
  • Färg: Marin mångfärgad grön
  • Material: Tyg
  • sex: Pojkarna
  • Lås typ: Kardborre
  • Producentkod: BM87246

Tack för att du lägger till din kommentar.

|