Befado barnskor 560X128 rosa

Produkten är inte tillgänglig ;(

Befado - ett varumärke värdigt föräldrars förtroende

Befado barnskor 560X128 är ett perfekt val för varje liten dam som älskar komfort i kombination med flickaktig stil. Befado har varit en pålitlig tillverkare av barnskor i flera år, känd för sin uppmärksamhet på detaljer och komforten hos de yngsta benen. Rosa barntofflor från företagets senaste kollektion är ett perfekt exempel på att kombinera funktionalitet med attraktiv design.

Design och komfort för små fötter

Designade med flickor i åtanke, utmärker sig tofflorna av sin söta, rosa färg, som utan tvekan kommer att tilltala många små älskare av denna nyans. Tack vare användningen av högkvalitativt tyg säkerställer skorna en bra luftcirkulation, vilket är avgörande för hälsan och hygienen för barns fötter, särskilt under varmare dagar.

Stel hälräknare - en garanti för säkerhet

Befado lägger stor vikt vid hälsoförebyggande, därför är tofflorna utrustade med en styv häl. Denna struktur stöder korrekt positionering av barnets fot och är en extremt viktig del i fallet med växande fötter, vilket förhindrar många hållningsfel.

Lättanvänt spänne

Barnskor 560X128 rosa har kardborreband, vilket gör att barn kan ta på och av tofflorna snabbt och självständigt. Denna bekväma lösning uppmuntrar barn att vara självständiga och ger föräldrar förtroende för att skorna kommer att sitta stadigt på foten medan de bär dem.

Lätthet och säkerhet

Vikten på tofflorna inklusive den enskilda förpackningen är endast 0,4 kg, vilket gör att de är lätta och inte belastar små fötter. Tack vare detta kan barn leka och röra sig fritt utan att känna obehaget av tunga skor.

Perfekt för dagis och varje dag

Befado tofflor är en idealisk lösning för aktiva barn och föräldrar som värdesätter sina barns komfort och hälsa. Tack vare deras mångsidighet och komfort är de ett utmärkt val inte bara för att leka hemma utan också för dagis, där skor byts regelbundet.

Sammanfattningsvis är Befado 560X128 rosa barntofflor en produkt som kommer att möta förväntningarna från både små användare och människor som bryr sig om deras komfort och utveckling. Skodonen är inte bara estetiskt gjorda utan framför allt designade med barns hälsa och säkerhet i åtanke.

  • Karaktär: brist
  • Ytterligare information: Stabil hälräknare
  • Färg: rosa
  • Material: Tyg
  • sex: Småflickor
  • Lås typ: Kardborre
  • Produktvikt med individuell förpackning: 0.4

Tack för att du lägger till din kommentar.

|