Befado barnskor 351X015 rosa silver- mångfärgad

Produkten är inte tillgänglig ;(

Befado barnskor 351X015 är ett unikt förslag för små älskare av mode och komfort, tillägnad flickor som går igenom en värld av dagisäventyr. Dessa sneakers med rosa och silverdetaljer och flerfärgade detaljer kommer att bli en favorit för varje liten fashionista.

Tillverkade med barns ömtåliga fötter i åtanke, ger Befado skor inte bara ett attraktivt utseende, utan framför allt den högsta standarden för säkerhet och komfort. Materialet som skorna är gjorda av är högkvalitativa bomullstyger som säkerställer tillräcklig luftcirkulation och komfort att bära. Eventuell smuts är inget stort problem eftersom detta tyg är relativt lätt att rengöra och torkar snabbt.

Den flexibla PVC-sulan i gummi garanterar stabilitet och grepp, vilket är oerhört viktigt under intensiv lek och fysisk aktivitet för förskolebarn. Tack vare detta kan barn må bra oavsett underlag, vare sig de går, i lekrummet eller hemma.

Särskilt anmärkningsvärt är det faktum att Befado skor är certifierade med Healthy Foot Sign, vilket innebär att de uppfyller stränga ortopediska krav, vilket säkerställer korrekt utveckling och skydd av barnets ömtåliga fot. För komforten att bära har skorna även en styv hälräknare som stödjer hälen och ger tillräckligt stöd.

Kardborreband är en stor fördel med dessa skor eftersom de gör det enkelt och snabbt att ta på sig och anpassa skorna efter små fötters individuella behov, utan att man behöver knyta snören. Denna lösning kommer att fungera bra för förskolebarn som värdesätter självständighet och lär sig att bära sina egna skor.

Skorna levereras i original Befado-förpackning, vilket gör dem till en bra idé för en praktisk och attraktiv present till varje liten dam. De är perfekta för både vardagsbruk och speciella tillfällen, och kombinerar stil och komfort. Tack vare detta kan rosa silver flerfärgade Befado sneakers bli en trogen följeslagare för barns äventyr, vilket garanterar hälsa och komfort för fötterna varje dag.

  • Karaktär: brist
  • Ytterligare information: Stabil hälräknare Hälsosam fot tecken
  • Producentkod: 351X015
  • Färg: rosa silver- mångfärgad
  • Material: Tyg
  • sex: Småflickor
  • Lås typ: Kardborre
  • Förpackningsskick: Original

Tack för att du lägger till din kommentar.

|