Befado barnskor 342P038 violett rosa

Produkten är inte tillgänglig ;(

Befado barnskor 342P038 lila rosa - Komfort och säkerhet i varje steg

Varje förälder vill ge sitt barn komfort och säkerhet, och samtidigt säkerställa en korrekt utveckling av fötterna. Genom att välja Befado 342P038 barnskor i nyanser av lila och rosa kan du vara säker på att din lilla kommer att ha allt de behöver under dagisaktiviteter, lek hemma eller på lekplatsen.

Den specialdesignade högre hälen i dessa skor garanterar att barnets fot kommer att hålla rätt position under hela bärtiden. Stabila sidor på skorna hjälper till att bibehålla korrekt hållning, vilket är oerhört viktigt under barnets intensiva tillväxt och utveckling. Läderinlägget är ett annat element som bevisar att varumärket Befado bryr sig om de yngstas hälsa. Tack vare det stöds barnets fötter bättre, vilket främjar deras hälsosamma utveckling.

Befadosandaler med öppna tår är en perfekt lösning som ger dina fötter extra ventilation under varma dagar. Barnet kommer också gärna att bära dessa skor, för den färgglada designen i lila och rosa nyanser kommer säkert att tilltala den lilla fashionistan. Befado ser till att deras produkter inte bara är praktiska, utan också estetiskt gjorda och attraktiva för ögat.

Ovandel av luftiga bomullstyger är en annan fördel med dessa skor. Materialet säkerställer komfort och hygien för dina fötter, vilket är oerhört viktigt, speciellt när du spenderar tid aktivt. Kardborreband som en typ av fäste är en praktisk och enkel lösning som gör att barnet självständigt kan ta på och av skor, samtidigt som det utvecklar sin självständighet.

Tillverkaren Befado är känd för sin oro för hälsan hos barns fötter. Detta märkes skor är inte bara bekväma, utan också certifierade och rekommenderade av ortopeder. Vikten på produkten med individuell förpackning är endast 0,3 kg, vilket bevisar skornas lätthet - en funktion som är särskilt viktig för aktiva barn.

Genom att välja Befado 342P038 skor kan föräldrar vara säkra på att de väljer en produkt som kombinerar hög kvalitet, funktionalitet och attraktiv design, allt med hälsan och lyckan för sina barns fötter i åtanke.

  • Karaktär: brist
  • Ytterligare information: Stabil hälräknare Innersula i läder
  • Färg: Violett rosa
  • Material: Tyg
  • sex: Småflickor
  • Lås typ: Kardborre
  • Produktvikt med individuell förpackning: 0.3

Tack för att du lägger till din kommentar.

|