Befado barnskor 290X220 grå

Produkten är inte tillgänglig ;(

Befado barnskor 290X220 grå - Komfort och säkerhet för små fötter

Ta hand om rätt utveckling och komfort för ditt barns fötter från tidig ålder genom att välja Befado 290X220 barnskor i grått. De är perfekta som dagistofflor, men även för att leka hemma eller i trädgården. Dessa universella och visuellt attraktiva skor är designade för aktiva förskolebarn som behöver solida och säkra skor varje dag.

Befado skor är utrustade med en andningsbar sula, tack vare vilken förskolebarnets fot förblir torr och fräsch även under intensiv lek. Det inbyggda Absor-B-systemet i häldelen garanterar absorption av mikrostötar, vilket är avgörande för en korrekt utveckling och hälsa hos ömtåliga barns fötter.

Ovandel av luftiga bomullstyger garanterar högsta komfort vid användning. Tack vare detta är tofflorna inte bara behagliga att ta på, utan låter huden andas och bibehåller hygieniska inre förhållanden. Sömmarna och materialen är noggrant utvalda för att förhindra skavsår eller obehagligt tryck.

Befados designers vet hur viktigt självständighet är för barn, därför har skorna designats på ett sådant sätt att det lilla barnet enkelt kan ta på sig och ta av dem på egen hand. Elastiska elastiska band gör processen att ta på sig skor till en barnlek och kräver inte hjälp av vuxna.

Befado 290X220 skor ser inte bara snygga och funktionella ut, utan framför allt är det säkert. En styv häl stabiliserar foten och säkerställer korrekt hållning, och skorna har det prestigefyllda certifikatet "Healthy Foot Sign" och rekommenderas av ortopeder för en korrekt utveckling av barns fötter.

Befado är en tillverkare som har specialiserat sig på att skapa barnskor i flera år, och åtnjuter erkännande bland föräldrar och specialister. Genom att välja Befado 290X220 grå barntofflor väljer du en produkt som kombinerar modern design, funktionalitet och omsorg för ditt barns hälsa och utveckling.

Kategori: Barntofflor

Producent: Befado

Grå färg

Material: Bomullstyg

Kön: Pojkar

Fästtyp: Gummiband

Ytterligare information: Stiv hälräknare, Friskt fotskylt

  • Karaktär: brist
  • Ytterligare information: Stabil hälräknare Hälsosam fot tecken
  • Färg: grå
  • Material: Tyg
  • sex: Pojkarna
  • Lås typ: Astringent gummi

Tack för att du lägger till din kommentar.

|
|