Befado barnskor 273Y327 marinblå

Produkten är inte tillgänglig ;(

Komfort, hälsa och stil - dessa tre ord beskriver perfekt Befado barnskor, speciellt modellen 273Y327 i en klassisk marinblå färg. Designad för aktiva barn som tillbringar många timmar i skolan som behöver skor som inte bara tål intensiv användning, utan också tar hand om deras fötter.

Befado-skor utrustade med en innovativ sula som andas är mer än bekväma att bära. Denna teknik säkerställer utmärkt ventilation av foten, vilket hjälper till att upprätthålla ett lämpligt mikroklimat även under heldagsaktiviteter. Inte utan betydelse är Absor-B-systemet inbyggt i häldelen, som absorberar mikrostötar. Tack vare detta kan små springa, hoppa och njuta utan att utsätta fötterna för onödig belastning.

Ovandel av luftiga bomullstyger är en annan aspekt som skiljer Befado-skor från konkurrenterna. Barnets fötter är naturligt ventilerade, vilket förhindrar överhettning och stödjer bärhygienen. Detta är oerhört viktigt eftersom barn ofta har en tendens att överhetta sina fötter, vilket kan leda till olika typer av besvär.

Befado, som tillverkare, fokuserar på barns säkerhet och hälsa. Skorna har märket Healthy Foot och certifikat som garanterar att de har rekommenderats av ortopeder. En styv hälräknare ger ytterligare stabilisering och stöd för foten, vilket är oerhört viktigt under de första utvecklingsåren.

Modellen 273Y327 är designad för pojkar och har lättjusterade kardborreknäppningar, vilket gör det lättare för ditt barn att ta på sig skorna och ta av dem på egen hand. Det är inte bara en bekväm lösning, utan också ett pedagogiskt element som hjälper till att utveckla självständighet.

Befado barntofflor är lätta - produktens vikt med individuell förpackning är endast 0,5 kg, vilket gör att barn nästan inte känner att de har dem på fötterna. Detta är en ytterligare fördel som gör att barn kan leka fritt hela dagen.

Sammanfattningsvis är Befado barnskor 273Y327 ett utmärkt val för föräldrar som vill ge sina barn både komfort och ordentlig vård för sina utvecklande fötter. Dessa marinblåa tofflor stödjer korrekt utveckling och säkerställer säkerhet och är ett måste för varje förskolebarn eller grundskoleelev.

  • Karaktär: brist
  • Ytterligare information: Stabil hälräknare Hälsosam fot tecken
  • Färg: Marin
  • Material: Tyg
  • sex: Pojkarna
  • Lås typ: Kardborre
  • Produktvikt med individuell förpackning: 0.5

Tack för att du lägger till din kommentar.

|