Befado barnskor 273Y314 blå

Produkten är inte tillgänglig ;(

Befado Barnskor 273Y314 Blå - Komfort och säkerhet för små fötter

Varje barn är en liten upptäcktsresande som upptäcker världen genom lek och lärande. Det är därför det är så viktigt för honom att ha skor som inte bara gör att han kan sitta vid skolbänken utan problem, utan också är en allierad under alla hans barndoms äventyr. Befado 273Y314 barnskor i en charmig blå färg kommer att uppfylla dessa krav.

Skapat med de yngsta i åtanke, Befado skor kännetecknas av högkvalitativt utförande och detaljer som har en avgörande inverkan på barnets utveckling och hälsa. Den andningsbara sulan ger den nödvändiga ventilationen, vilket gör att små fötter kan andas även under den mest intensiva leken. Absor-B-systemet i häldelen är en teknik som ansvarar för att absorbera mikrostötar - det är en komponent som säkerställer komfort när man går, springer eller hoppar runt på skolgården.

Ovandel av luftiga bomullstyger garanterar god hygien, särskilt under varma dagar. Den stela hälräknaren stabiliserar foten, vilket är oerhört viktigt för det utvecklande rörelseapparaten hos barn. Dessutom är kardborreband som en typ av fäste en lösning som gör att även de minsta användarna kan ta på och ta av skor självständigt och utveckla sina manuella färdigheter och oberoende.

Den blå färgen på Befado-skor kan tilltala många pojkar, men även tjejer som gillar den här färgen. Kombinationen av estetik och funktionalitet är alltid ett bra val när det kommer till barnskor.

Tillverkaren Befado, med tanke på säkerheten för små fötter, såg till att dess produkter var certifierade och rekommenderade av ortopeder. Att ta hand om den sunda utvecklingen av barnets fot är därför en annan fördel som gynnar att välja dessa inte bara moderiktiga, utan också praktiska barnskor.

Att ge lämpliga förutsättningar för stigande räntor är en investering i sund utveckling. Befado barnskor 273Y314 blå är synonymt med uppmärksamhet på de minsta detaljerna, vilket leder till glädje och komfort varje dag. Oavsett om det är i skolan eller på lekplatsen - dessa skor kommer utan tvekan att möta utmaningarna för energiska barn.

  • Karaktär: brist
  • Ytterligare information: Stabil hälräknare
  • Färg: blå
  • Material: Tyg
  • sex: Pojkarna
  • Lås typ: Kardborre
  • Produktvikt med individuell förpackning: 0.4

Tack för att du lägger till din kommentar.

|