Befado barnskor 273Y274 grå grön

Produkten är inte tillgänglig ;(

Befado 273Y274 barnskor i grått och grönt är ett utmärkt val för aktiva och energiska pojkar. Designad med små användares intensiva vardag i åtanke, garanterar den komfort och tillförlitlighet i alla situationer - från lek hemma till skoläventyr.

Dessa skor har en unik sula som andas, tack vare vilken barnets fötter inte överhettas även under många timmars aktivitet. Denna funktion kompletteras av Absor-B-systemet som finns i häldelen. Detta är en innovativ lösning som absorberar mikrostötar, vilket är av stor betydelse speciellt vid intensiv löpning och garanterar skydd för barnets utvecklande fötter.

Skons ovandel är gjord av luftiga bomullstyger, vilket inte bara säkerställer bärkomfort, utan också håller hygienen på en hög nivå. För den yngstas sunda utveckling av leder och fötter är skorna försedda med en styv hälräknare som avsevärt stödjer korrekt hållning.

Säkerheten vid användning bekräftas av många certifikat och rekommendationer från ortopeder, vilket gör Befado skor till ett pålitligt val. "Healthy Foot Sign" som de är märkta med är ett vittnesbörd om tillverkarens omsorg för barns fötters välbefinnande.

Lätt att ta av och på tack vare kardborreband, som gör att du snabbt och enkelt kan anpassa skorna efter den individuella fotbredden, Befado 273Y274 tofflor är perfekta både hemma och på dagis eller i skolan. Den uttrycksfulla, grågröna designen kommer säkerligen att tilltala unga användare som värdesätter det ursprungliga utseendet på sina skor.

Tillverkaren Befado, känd för högkvalitativa barnskor, bevisar återigen att komfort, säkerhet och tilltalande design kan gå hand i hand. Genom att välja barntofflor från detta märke kan föräldrar vara säkra på att de fokuserar på deras barns hälsosamma utveckling och glädje.

  • Karaktär: brist
  • Ytterligare information: Stabil hälräknare Hälsosam fot tecken
  • Färg: grå grön
  • Material: Tyg
  • sex: Pojkarna
  • Lås typ: Kardborre

Tack för att du lägger till din kommentar.

|