Befado barnskor 273X321 marinblå blå

Produkten är inte tillgänglig ;(

Befado är ett varumärke känt för föräldrar och uppskattat av specialister för att skapa barnskor som stöder den sunda utvecklingen av unga fötter. Modellen 273X321 i nyanser av marinblått och blått är ett idealiskt alternativ för pojkar som behöver bekväma och funktionella skor både för skolan och för vardagsleken.

Dessa extremt bekväma barntofflor är utrustade med en ventilerande sula, tack vare vilken barnets fötter förblir torra och fräscha även efter många timmars aktiv användning. Det innovativa Absor-B-systemet som används i hälområdet absorberar små stötar under gång, vilket skyddar unga leder mot överbelastning.

Ovandeln på Befado tofflor är gjord av högkvalitativa bomullstyger, vilket inte bara garanterar andningsförmåga, utan också säkerställer en hög nivå av hygien. Tyget är lätt att hålla rent, vilket är oerhört viktigt för barn som ofta anstränger sina skors hållbarhet.

Säkerhet är en prioritet, så skorna har testats noggrant och fått certifikat som rekommenderas av ortopeder. Den styva hälräknaren, som är en av de viktigaste egenskaperna hos modellen 273X321, stödjer den korrekta fothållningen, vilket är viktigt i en tid då barnets ben och muskler fortfarande befinner sig i en intensiv tillväxtfas.

Kardborrestängning är en annan fördel med dessa skor. Det tillåter även de yngsta användarna att ta på och ta av sig skor på egen hand, vilket hjälper till att utveckla deras manuella färdigheter och självständighet.

Sammanfattningsvis är Befado 273X321 barnskor i marinblått och blått en kombination av stil, komfort och teknik som möter aktiva pojkars behov. Dessa skor kommer inte bara att vara ett elegant tillskott till skolans outfit, utan framför allt kommer de att stödja den sunda utvecklingen av barnets fötter. Vikten på produkten med individuell förpackning är endast 0,4 kg, vilket bevisar lätthet och komfort, vilket utan tvekan uppskattas av unga användare under vardagsäventyr.

  • Karaktär: brist
  • Ytterligare information: Stabil hälräknare
  • Färg: Marin blå
  • Material: Tyg
  • sex: Pojkarna
  • Lås typ: Kardborre
  • Produktvikt med individuell förpackning: 0.4

Tack för att du lägger till din kommentar.

|