Befado barnskor 251Y185 svart grå

Produkten är inte tillgänglig ;(

Befado 251Y185 barnskor är ett förslag som kombinerar hög kvalitet på utförande, komfort att bära och attraktiv design som säkerligen kommer att tilltala både föräldrar och deras barn. Dessa är skor designade för små användare vars konstanta energi kräver ett stabilt och säkert stöd vid varje steg.

När det kommer till en förskolebarns aktivitet är det avgörande att förse honom med skor som inte bara är bekväma, utan också rätt konstruerade för att tjäna barnet under alla typer av lek. Befado 251Y185 skor är utrustade med en lätt och flexibel sula, vilket är oerhört viktigt för att säkerställa lämplig flexibilitet och anpassning till det lilla barnets dynamiska rörelser. Skor designade på detta sätt låter foten böjas, hoppa och springa fritt, utan att begränsa barnets rörelser eller orsaka obehag.

En annan fördel med skorna är att ovandelen är gjord av ventilerande bomullstyger - detta garanterar hygien och komfort även under många timmars bekymmerslös lek. Tack vare dessa funktioner förblir barnets fot torr och ordentligt ventilerad hela dagen.

Befados varumärkesdesigners såg till att skorna var så funktionella och barnvänliga som möjligt. Tack vare kardborrefästet kan barnet enkelt ta på och av skorna, lära sig självständighet och snabbt reagera på behovet av att byta skor på dagis eller hemma.

Dessutom har Befado inte glömt bort hälsoaspekten av skor - modellen 251Y185 använder en styv hälräknare. Detta är en viktig funktion som stöder korrekt positionering av foten, vilket är viktigt för att förebygga och eventuellt korrigera hållningsdefekter hos barn i så ung ålder.

Estetiskt designade i dämpade svarta och gråa färger kommer dessa barntofflor matcha de flesta barns stilar, och deras neutrala design kommer att passa både tjejer och killar. Tygmaterialet som skorna är gjorda av garanterar hållbarhet och enkel rengöring, vilket är ytterligare ett argument för att välja denna modell.

Med föräldrar i åtanke ger tillverkaren också information om produktens vikt med individuell förpackning, som bara är 0,4 kg, vilket kommer att göra transporten av skorna det minsta problemet.

Sammanfattningsvis är Befado 251Y185 barnskor ett genomtänkt förslag för aktiva förskolebarn som behöver bekväma, säkra och oberoende skor för varje dag. Solid utförande, kombinerat med komfort och estetiskt utseende är argument som inte tillåter dig att ignorera detta erbjudande.

  • Karaktär: brist
  • Ytterligare information: Stabil hälräknare
  • Färg: svart grå
  • Material: Tyg
  • sex: Småflickor
  • Lås typ: Kardborre
  • Produktvikt med individuell förpackning: 0.4

Tack för att du lägger till din kommentar.

|