Befado barnskor 251Y165 grå mångfärgad

Produkten är inte tillgänglig ;(

Befado 251Y165 barnskor är den perfekta lösningen för föräldrar som letar efter bekväma och hälsosamma skor för sitt förskolebarn. Värdet av komfort och säkerhet för barns fötter när de leker är något som inte kan underskattas - och i dessa skor kommer dina små att hitta båda.

Befado skor, kända för att ta hand om barns fötters hälsa, har fått märket "Healthy Foot", vilket är en garanti för ergonomisk design och användbarhet för växande fötter. Modellen 251Y165 utmärks av sin grå färg med flerfärgade element som är iögonfallande och matchar olika barnstilar.

Det är värt att ägna särskild uppmärksamhet åt konstruktionen av sulan, som är lätt och flexibel. Detta gör att Befado-skorna passar perfekt till barnets rörliga och dynamiska fötter. Tack vare detta kan små hoppa fritt, springa och upptäcka världen utan gränser.

Säkerheten är också nyckeln, därför är skorna utrustade med en styv hälräknare som stabiliserar foten och skyddar den mot skador. Detta är särskilt viktigt för barn som är i fasen av intensiv utveckling och behöver ordentligt stöd för sina fötter.

Materialet i skorna är bomullstyg, vilket säkerställer utmärkt luftcirkulation och gör att du kan hålla dina fötter i en torr och hälsosam miljö hela dagen. Hygien och bärkomfort är därför på en hög nivå.

Befados designers tänkte också på sina små kunders oberoende genom att designa en lösning i form av kardborrefästen. Detta gör det enkelt för barn att ta på och av sina skor utan hjälp av vuxna, vilket är en stor fördel, speciellt på dagis.

Befado 251Y165 skor avsedda för flickor är inte bara ett praktiskt och hälsosamt val, utan också ett moderiktigt tillägg till en barngarderob. Det här är skor som föräldrar kan välja med full tillit till att deras barn kommer att använda den bästa kvalitetsprodukten som tar hand om deras fötter under heldagsaktiviteter.

  • Karaktär: brist
  • Ytterligare information: Stabil hälräknare Hälsosam fot tecken
  • Färg: grå mångfärgad
  • Material: Tyg
  • sex: Småflickor
  • Lås typ: Kardborre

Tack för att du lägger till din kommentar.

|