Befado barnskor 251Y164 grå mångfärgad grön

Produkten är inte tillgänglig ;(

Befado - en välkänd och respekterad tillverkare av barnskor - presenterar modellen 251Y164: sneakers för pojkar som sticker ut inte bara för sin funktionalitet, utan också för sin livfulla design. Dessa grå, flerfärgade skor med gröna inslag är den perfekta lösningen för föräldrar som letar efter bekväma skor för sina barn att bära på dagis, skolan och för vardagslek.

Det sportiga snittet är designat för aktiva barn, som kombinerar komfort och stil. Den elastiska kardborreknäppningen gör att du enkelt kan anpassa sneakern till den individuella formen på barnets fot, samtidigt som det gör det lättare för unga användare att ta på och av skorna på egen hand. En styv hälräknare garanterar tillräckligt stöd för en liten fot, vilket är oerhört viktigt i barnets tillväxt- och utvecklingsprocess.

Den vita, flexibla sulan har designats för att säkerställa maximal komfort under användning och säkerhet på olika ytor. Materialet som sneakers är tillverkade av är högkvalitativ plast, vilket säkerställer hållbarheten och hållbarheten hos skorna för vardagsbruk. Tack vare användningen av lättstädade material kommer Befado sneakers att behålla sitt estetiska utseende under lång tid.

Befado 251Y164 barnskor, även om de är avsedda främst för pojkar, kommer säkert att tilltala vissa tjejer med sina färger och universella design. Deras mångsidighet gör dem till ett utmärkt val för olika tillfällen, från skolaktiviteter, genom resor hemifrån, till lek på lekplatsen.

Genom att välja denna modell av sneakers från Befado kan föräldrar vara säkra på att de investerar i kvalitet, komfort och hälsosam utveckling av sina barns fötter. Dessa skor ser inte bara snygga ut, utan stöder också korrekt hållning och förhindrar potentiella benproblem i framtiden.

Sammanfattningsvis är Befado barnskor modell 251Y164 en perfekt kombination av stil, komfort och funktionalitet, vilket gör dem till ett utmärkt val för energiska och aktiva barn som värdesätter frihet och komfort, och som samtidigt vill se moderiktiga ut.

  • Karaktär: brist
  • Ytterligare information: Stabil hälräknare
  • Färg: grå mångfärgad grön
  • Material: Plast
  • sex: Pojkarna
  • Lås typ: Kardborre
  • Producentkod: BM105625

Tack för att du lägger till din kommentar.

|