Befado barnskor 251Y141 rosa gul

Produkten är inte tillgänglig ;(

Befado 251Y141 barnskor - färgglada och bekväma tofflor för varje dagislärare

När ditt barn tillbringar tid på dagis vill du se till att varje minut inte bara är rolig för honom eller henne, utan också säker. Skor är en oumbärlig del av barns garderober, särskilt på platser där det roliga är oändligt. Det är därför Befado 251Y141 barnskor är det perfekta valet för varje energisk förskolebarn vars fötter behöver både stabilt stöd och komfort.

Kännetecknad av en iögonfallande rosa och gul färg, med inslag av guld som ger elegans till skorna, kombinerar Befado tofflor estetik med funktionalitet. Skorna är gjorda av bomullstyg och låter små fötter andas hela dagen tack vare deras andningsförmåga, vilket är avgörande för att upprätthålla hygienen och undvika hudproblem.

Det som utmärker Befado barnskor är sulans extraordinära lätthet och flexibilitet. Detta är av stor betydelse eftersom när man springer, hoppar eller leker tyst i läshörnan anpassar sig skorna till formen på barnets fot, utan att begränsa dess naturliga rörelser. Detta är särskilt viktigt under den period då barnets fot är i fasen av intensiv utveckling.

Dessutom såg tillverkaren till att Befado-skorna är utrustade med en styv hälräknare som stabiliserar hälen och säkerställer korrekt fotpositionering. Det ska inte heller förbises att skorna har märket "Healthy Foot", vilket är en garanti för att skorna är vänliga mot barnets utvecklande fot.

Kardborrebandet är lätt att använda även för de yngsta förskolebarnen, vilket främjar deras självständighet när de tar på och av skor. Detta gör Befado 251Y141 inte bara bekväma skor, utan också ett utmärkt verktyg för att lära sig självständighet.

Sammanfattningsvis är rosa och gula Befado barntofflor en garanti för komfort, stil och hälsa för små fötter. Varje tjej kommer att vara nöjd med de livliga färgerna och kommer säkert att vara glada att ta på sig dessa skor varje dag, medveten om sitt lilla modeuttalande på dagis.

  • Karaktär: Övrig
  • Ytterligare information: Stabil hälräknare Hälsosam fot tecken
  • Producentkod: BM85820
  • Färg: rosa gult guld
  • Material: Tyg
  • sex: Småflickor
  • Lås typ: Kardborre

Tack för att du lägger till din kommentar.

|