Befado barnskor 242P105 silver- grå

Produkten är inte tillgänglig ;(

Befado barnskor 242P105 silvergrå - Komfort och säkerhet för små fötter

När vi väljer skor för våra yngsta barn, särskilt de som lär sig gå, bör vi vara uppmärksamma inte bara på design utan framför allt på säkerhet och komfort. Befado barnskor, modell 242P105, i nyanser av silver och grått är ett perfekt val för varje liten fashionista som tar sina första steg.

Produkten från den polska tillverkaren Befado är känd för sin omsorg för en hälsosam utveckling av barns fötter och för att ha certifikat som överensstämmer med rekommendationer från ortopeder. Detta ger föräldrar sinnesro att veta att deras barn är väl omhändertagna. PAPI-modellen är en charmig sandal, skapad för varmare dagar, när ett barns fot behöver särskilt bra ventilation och komfort.

Ovandel av högkvalitativt bomullstyg garanterar korrekt hygien och låter huden andas, vilket är nödvändigt för att säkerställa en sund fotutveckling. Dessutom är skorna utrustade med det innovativa Flex-B-systemet, som gör att skon kan böjas på viktiga ställen, i enlighet med rekommendationer från ortopeder. Lämplig sulflexibilitet stöder fotens naturliga rörelse under gång.

Befado-tillverkaren tog också hand om de praktiska aspekterna av att använda skor. En styv hälräknare hjälper till att stabilisera fotleden, vilket är viktigt för att förhindra många oregelbundenheter i hållningen. För att göra det enklare att ta på dem och anpassa sig efter fotens individuella behov är sandalerna utrustade med praktiska spännen.

Ålderskategorin som dessa sandaler riktar sig till är barn - i det här fallet tjejer, som gillar de klassiska, flickaktiga färgerna silver och grått. Insidan av skon är 17,3 cm lång, vilket översätts till komfort för barnet.

En ytterligare fördel är märket "Healthy Foot Sign", som bekräftar sandalernas ergonomi och hälsoaspekter. Materialet som skorna är gjorda av är tyg, vilket dessutom ökar komforten att bära och lättheten att hålla rena.

Sammanfattningsvis är Befado 242P105 barntofflor en kombination av stil, komfort och skydd. Silvergrå sandaler är både charmiga och funktionella, vilket gör dem till det perfekta valet för föräldrar som bryr sig om den sunda utvecklingen av sina barns fötter.

  • Karaktär: brist
  • Innerinsatsens längd: 17.3
  • Ytterligare information: Stabil hälräknare Hälsosam fot tecken
  • Producentkod: 242p105
  • Färg: silver- grå
  • Material: Tyg
  • sex: Småflickor
  • Lås typ: Spännen

Tack för att du lägger till din kommentar.

|