Befado barnskor 242P104 rosa grå

Produkten är inte tillgänglig ;(

Komfort, hälsa och stil – så här kan du kort beskriva de rosa och gråa Papi-sandaler från den välrenommerade barnskotillverkaren Befado. 242P104-modellen skapades för de yngsta användarna, och kombinerar modern design och funktionella lösningar som stödjer en korrekt utveckling av små fötter.

Befado barnskor har varit betrodda av föräldrar i åratal som värdesätter hög kvalitet och omsorg om sina barns hälsa. När det gäller Papi-sandaler gick tillverkaren ett steg längre genom att introducera en flexibel sula som böjs på platser som rekommenderas av ortopeder. Detta innovativa tillvägagångssätt innebär att skorna inte bara passar foten perfekt, utan också stödjer dess rätta form när du går.

Den andningsbara sulan och användningen av naturliga bomullstyger är andra fördelar som översätts till hygien och komfort att bära. Dessa material säkerställer luftcirkulation och minimerar effektivt risken för överdriven svettning, vilket är särskilt viktigt under varma dagar.

Befado fokuserar också på funktionalitet, vilket framgår av användningen av kardborreband som en typ av fäste. Denna metod gör att du snabbt och bekvämt kan anpassa skorna efter barnets fot, samtidigt som det ger honom möjlighet att ta på och av sandalerna på egen hand.

Modellen 242P104 tar inte bara hand om de små fötternas hälsa, utan möter också estetiska behov. Färgkombinationen av rosa och grå är ett utmärkt val för en tjej vars föräldrar vill diversifiera sin dotters garderob med ett moderiktigt element, utan att offra optimal fotvård.

Sandalerna har belönats med Healthy Foot Mark, vilket är en garanti för överensstämmelse med normer och standarder vid tillverkning av skor som har en positiv inverkan på utvecklingen av barns fötter. Säkerheten ökar ytterligare tack vare användningen av en styv hälräknare som stabiliserar hälen och skyddar den mot vridning.

Denna produkt är inriktad på kategorin "Barntofflor", även om dess universella design också gör dessa sandaler idealiska för utomhusbruk och ger komfort och stöd vid varje steg.

Genom att välja Befado 242P104 barnskor kan föräldrar vara säkra på att de investerar i sina barns hälsa och komfort, samtidigt som de inte glömmer det fashionabla och färgstarka utseendet, som säkert kommer att tilltala unga användare.

  • Karaktär: brist
  • Ytterligare information: Stabil hälräknare Hälsosam fot tecken
  • Färg: rosa grå
  • Material: Tyg
  • sex: Småflickor
  • Lås typ: Kardborre

Tack för att du lägger till din kommentar.

|
Jag fick ett mejl direkt. jättebra service. Paketet skulle skickas efter 8 dagar och det har redan kommit den 3: e dagen efter beställningen :)
|
Massiva stövlar, bara trimmen i kanterna är mycket präglad på den lilla foten.
|
|
|