Befado barnskor 212P073 svart blå grå

Produkten är inte tillgänglig ;(

Produkt: Befado barnskor 212P073 svart blågrå

Våra barns hälsosamma och säkra steg är prioritet för varje förälder, vilket är anledningen till att Befado barnskor från 212P073-linjen skapades för de yngsta som tar sina första steg fulla av upptäckter. Många intyg och rekommendationer från ortopeder bekräftar att vi har att göra med en högkvalitativ produkt som stöder barnets korrekta utveckling och hälsa.

Produktens vikt med individuell förpackning är endast 0,4 kg, vilket understryker skornas lätthet, vilket är en av de viktigaste fördelarna. Tack vare detta kan barnet fritt springa, hoppa och utforska världen utan att känna vikt på fötterna. Den flexibla sulan anpassar sig till små fötters rörelser, vilket garanterar inte bara komfort utan också tillräcklig stabilitet på alla underlag.

Ovandeln är gjord av andningsbara bomullstyger, som inte bara är vänliga mot barns ömtåliga hud, utan också säkerställer optimala hygienförhållanden och förhindrar att fötterna överhettas under lek.

Designerna av Befado skodon 212P073 inspirerades av ett racingmotiv - dynamiskt och full av energi, som utan tvekan kommer att tilltala aktiva små pojkar. De orangea detaljerna passar bra till detta, eftersom de inte bara är en fashionabel accent, utan också livar upp skornas grå, svarta och blå färger, vilket ger dem en trevlig och glad karaktär.

Produkten riktar sig till pojkar, men tack vare sin universella design och färger är den perfekt för alla barn som värdesätter komfort och stil. Typen av kardborreknäppning är extremt praktisk - den gör att barn enkelt och snabbt kan ta på och av skorna, vilket utvecklar deras självständighet.

En styv hälräknare ger extra stöd för hälen och förhindrar att den rör sig, vilket är särskilt viktigt för att förebygga hållningsdefekter hos barn.

Befado-tillverkaren är känd för sin uppmärksamhet på detaljer och den höga kvaliteten på de använda materialen, vilket gör denna skomodell till ett pålitligt val för varje förälder som vill ge sitt barn det bästa skyddet och komforten under vardagsäventyr.

  • Karaktär: brist
  • Ytterligare information: Stabil hälräknare
  • Färg: svart blå grå
  • Material: Tyg
  • sex: Pojkarna
  • Lås typ: Kardborre
  • Produktvikt med individuell förpackning: 0.4

Tack för att du lägger till din kommentar.

|