Befado barnskor 209P038 rosa

14,88 EUR

Befado - en känd tillverkare av skor för barn - presenterar en riktig pärla i sin kollektion: rosa balettlägenheter 209P038 för flickor, som inte bara kommer att stjäla hjärtan med sin charm, utan också garantera hälsosam utveckling och komfort för små fötter varje dag.

Varje liten prinsessa kommer att älska dessa charmiga balettlägenheter. Deras rosa färg, framhävd med silverelement, kommer att ge glans och en flickaktig karaktär till både vardagskläder och festliga klänningar. Tack vare deras universella estetik kommer dessa skor att bli en oumbärlig del av garderoben för en fashionabel tjej.

Komforten med att använda dessa skor garanteras av ovandelar gjorda av luftiga bomullstyger som låter fötterna andas. Dessutom säkerställer materialvalet skodonets mjukhet och flexibilitet, vilket är nödvändigt för att växa fötter. Det ömtåliga tyget gör att barnet kan röra sig fritt och förhindrar att foten överhettas.

Det är värt att uppmärksamma Befados användning av en flexibel och profilerad sula som perfekt anpassar sig till fotens form. Det möjliggör en jämn fördelning av trycket när man går, vilket är avgörande för barn i utvecklingsåldern. Detta säkerställer inte bara komfort, utan är också ett viktigt inslag i förebyggande och stöd för korrekt hållning.

En annan fördel med Befado ballerinaskor är kardborreknäppningen, som gör att barnet enkelt och snabbt kan ta av och på sig skorna, vilket stöder honom i att utveckla motoriska färdigheter och självständighet.

Men det är inte allt! Befado barnskor är kända för sin omsorg om barns hälsa. Certifikatet "Healthy Foot Sign" bekräftar högsta kvalitet och ortopediska rekommendationer. Det betyder att ballerinaskor har designats med ortopedisk förebyggande i åtanke, och erbjuder en styv hälräknare som stabiliserar och skyddar barnets häl från felinställning.

Lita på varumärket Befado, som har skapat skor i flera år med ditt barns hälsa och komfort i åtanke. Rosa balettlägenheter 209P038 är ett val som kommer att ge ditt barn komfort, stil och stöd i varje steg - oavsett vart barnets fantasi tar henne. Varje par skor är förpackade i sin originalförpackning, redo att ges som present eller användas direkt.

  • Karaktär: brist
  • Ytterligare information: Stabil hälräknare Hälsosam fot tecken
  • Färg: rosa
  • Fläckfärg: silver-
  • Material: tyg
  • sex: flickor
  • Lås typ: Kardborre
  • Förpackningsskick: Original
  • Producentkod: BM187504

Tack för att du lägger till din kommentar.

|