Befado barnskor 190P101 marinblå blå mångfärgad grön

Produkten är inte tillgänglig ;(

Att välja rätt skor för ett barn som börjar ta sina första steg är ett av nyckelmomenten i hans utveckling. Skor måste inte bara se bra ut, utan framför allt ge tillräckligt stöd för den utvecklande foten. Befado, en välkänd tillverkare av barnskor, presenterar modellen 190P101 - perfekta skor för småbarn som lär sig gå med säkerhet, komfort och stil i åtanke.

Befado barnskor 190P101 är en kombination av högkvalitativt utförande och färger som passar perfekt för pojkars behov. Elegant marinblått blandat med blått och ytterligare flerfärgade och gröna inslag gör skorna iögonfallande och matchar en mängd olika stilar.

Säkerheten att bära bekräftas av certifikat och rekommendationer från ortopeder. Den styva hälräknaren, som är en integrerad del av skons struktur, stabiliserar foten utan att begränsa naturliga rörelser när du spelar eller utforskar världen. Tack vare detta kan barn utveckla sina motoriska färdigheter utan att oroa sig för felaktig fothållning.

Ovandeln i bomullstyg som andas garanterar hygien och upprätthåller ett lämpligt mikroklimat vid barnets fot. Speciella hål i sulan är ett annat element som stödjer andningsförmågan och säkerställer en känsla av fräschör även under intensivt slitage.

Befado har även designat en bred tå med barns behov i åtanke, vilket inte begränsar utrymmet för fingrarna. Detta är viktigt för ett litet barns snabbt växande fötter, som kan känna sig bekväma i Befado-skor hela dagen.

Kardborreband, som används i modellen som en typ av fäste, är en lösning som gör det enkelt och snabbt att ta på och av skorna, även av de yngsta barnen. Det är också till stor hjälp för föräldrar, vilket gör de dagliga förberedelserna för att gå ut lättare.

Befado barnskor 190P101 är synonymt med omsorg för en hälsosam utveckling av barns fötter i kombination med attraktiv design. Detta är utan tvekan ett utmärkt val för föräldrar som bryr sig om vad som är bäst för deras barn.

  • Karaktär: Övrig
  • Ytterligare information: Stabil hälräknare Hälsosam fot tecken
  • Producentkod: BM101098
  • Färg: Marin blå mångfärgad grön
  • Material: Tyg
  • sex: Pojkarna
  • Lås typ: Kardborre

Tack för att du lägger till din kommentar.

|
|