Befado barnskor 116Y296 rosa mångfärgad

Produkten är inte tillgänglig ;(

Befado 116Y296 barnskor är en perfekt kombination av funktionalitet, komfort och glad design, anpassade till ett förskolebarns aktiva fötter. De kännetecknas av sin rosa färg med flerfärgade element som säkert kommer att tilltala små användare och kommer att lägga till charm till varje styling.

Förskolebarn behöver skor som inte bara ser färgglada och snygga ut, utan framför allt ger dem tillräckligt stöd under all förskoleverksamhet. Befado, som en välkänd tillverkare som specialiserat sig på barnskor, förstår perfekt dessa behov, vilket framgår av 116Y296-modellen.

Ovandelen på skorna är gjord av högkvalitativa bomullstyger, som garanterar andningsförmåga och kommer att hålla barnets fötter torra och hygieniska hela dagen. Denna modell använder en styv hälräknare och stabila sidor som aktivt stödjer den korrekta fotställningen och förhindrar att den vrider sig under kraftigt spel.

Den flexibla, men ändå nötningsbeständiga sulan säkerställer både full rörelsefrihet och långvarig hållbarhet för skorna. För ännu större bekvämlighet har tillverkaren lagt till elastiska band som gör att barn enkelt kan ta på och ta av sig skorna, vilket uppmuntrar till oberoende.

Barnens säkerhet är avgörande, därför har Befado tofflor de nödvändiga certifikaten, och deras design har konsulterats och rekommenderats av ortopediska specialister, vilket ger föräldrar förtroende för att de väljer en produkt som stöder en sund utveckling av deras barns fötter.

Sammanfattningsvis är Befado barnskor modell 116Y296 det perfekta valet för varje liten tjej som behöver bekväma, säkra och snygga skor till dagis. Bekväma, färgglada och hälsosamma för utveckling - dessa tofflor kommer säkerligen att tillfredsställa både barn och deras vårdgivare som letar efter det bästa för sina barn.

  • Karaktär: brist
  • Ytterligare information: Stabil hälräknare
  • Producentkod: 116-296
  • Färg: rosa mångfärgad
  • Material: Tyg
  • sex: Småflickor
  • Lås typ: Astringent gummi

Tack för att du lägger till din kommentar.

|