Befado barnskor 114X511 rosa

Produkten är inte tillgänglig ;(

Befado barnskor - Komfort och säkerhet för små fötter

Föräldrar vet hur viktigt det är att hitta rätt skor för sitt barn – speciellt när det kommer till att spendera tid aktivt på dagis. Befado 114X511-modellen är barntofflor som perfekt kombinerar komfort, stil och omsorg för utvecklande fötter.

Huvuddragen hos dessa söta, rosa och gråa skor är att de passar ett aktivt barns behov. Ovandeln, gjord av ventilerande bomullstyg, garanterar en hög nivå av hygien och komfort att bära hela dagen. Barns fötter behöver utrymme att andas, så att välja material som främjar andningsförmåga är avgörande för att bibehålla hälsa och fräschör.

Tofflor designade av Befado fokuserar på en subtil, estetisk presentation, samtidigt som de optiskt minskar fotens utseende. Detta är särskilt praktiskt för barn med smalare och mindre fötter, eftersom skorna sitter perfekt utan att hindra en sund utveckling. Genom att göra det lättare för de små att själva ta på sig skorna är kardborrstängningar ett fantastiskt val. Tack vare detta lär sig barnet självständighet och kan samtidigt enkelt förbereda sig för lek eller en måltid.

Säkerhet är en prioritet i varje produkt avsedd för barn. Befado-skor har inte bara fått föräldrarnas förtroende, utan också erkännandet av specialister - detta bekräftas av Healthy Foot Mark som erhålls av varumärket. En styv hälräknare ger ytterligare fotstabilisering, vilket är oerhört viktigt i barnskor.

Befado är en tillverkare som har specialiserat sig på design av barnskor i flera år, med särskild uppmärksamhet på dess funktionalitet och hälsoaspekter av användning. Att välja barntofflor från detta märke är en investering i barnets sunda utveckling och vårdgivarnas sinnesfrid.

I kategorin barnskor ger Befado 114X511 tofflor fräschhet tack vare den charmiga rosa färgen, praktiska tack vare enkel kardborreknäppning och, viktigast av allt, komfort och säkerhet för små fötter. Allt detta levereras i märkets originalförpackning, redo att glädja varje liten förskolebarn.

  • Karaktär: brist
  • Ytterligare information: Stabil hälräknare Hälsosam fot tecken
  • Lås typ: Kardborre
  • Förpackningsskick: Original
  • Färg: rosa
  • Material: tyg
  • sex: flickor
  • Producentkod: BM164915

Tack för att du lägger till din kommentar.

|