Befado barnskor 114X360 rosa grå

Produkten är inte tillgänglig ;(

**Befado barnskor 114X360 - Perfekta tofflor för dagis**

Att välja rätt skor för våra små är inte bara en fråga om estetik, utan framför allt, komfort och hälsa hos utvecklande fötter. **Befado 114X360 skor** är en modell som skapades med behoven hos aktiva förskolebarn i åtanke. Deras rosa och gråa färger kommer att locka uppmärksamheten från varje liten älskare av ljusa färger, samtidigt som de förblir universella och lämpliga för många stilar.

**Bekvämt och lätt att använda**

Ovandlarna är gjorda av **andningsbara bomullstyger** som låter huden på foten andas under hela dagen för att leka, lära och upptäcka världen. De säkerställer inte bara korrekt hygien, utan säkerställer också att din lilla inte plågas av obehag och en obehaglig känsla av fuktighet.

**Befado 114X360** skor är noggrant designade för att passa bra till formen på små fötter, vilket är särskilt viktigt för barn med smalare och mindre fötter. Dessutom är den optiska reduktionen av foten en effekt som många föräldrar uppskattar av estetiska skäl.

Enkel kardborre är en typ av fäste som gör att de yngsta, även de i förskoleåldern, enkelt kan ta på och av skor på egen hand, vilket stödjer utvecklingen av deras motoriska färdigheter och självständighet.

**Säker och hälsosam fotutveckling**

Barnets säkerhet är en prioritet, därför kan vi inte bortse från att Befado-skor har certifikatet "Healthy Foot Sign"**, vilket innebär att de rekommenderas av ortopeder och uppfyller höga hälsokrav. En styv hälräknare är ett viktigt element som stabiliserar och skyddar hälen, samtidigt som den stöder korrekt hållning.

**Produktspecifikation:**

- **Producent:** Befado

- **Kategori:** För barn » Barntofflor

- **Färg:** Rosa med grå accenter

- **Material:** Bomullstyg

- **Kön:** Flickor

- **Typ av fäste:** Kardborreband

- **Ytterligare information:** Stel häl, "Healthy Foot Sign"-certifikat

Med **Befado barnskor 114X360** kan föräldrar vara säkra på att de fokuserar på sina barns hälsa och glädje, och förskolebarn kommer fritt att kunna upptäcka världen och njuta av varje ögonblick som ägnas åt att leka och lära. Du ger dina barn inte bara en snygg, utan framför allt en hälsosam start på varje dag.

  • Karaktär: brist
  • Ytterligare information: Stabil hälräknare Hälsosam fot tecken
  • Färg: rosa grå
  • Material: Tyg
  • sex: Småflickor
  • Lås typ: Kardborre

Tack för att du lägger till din kommentar.

|