Befado barnskor 114X359 marinblå rosa mångfärgad

Produkten är inte tillgänglig ;(

Befado 114X359 barnskor är det perfekta valet för föräldrar som letar efter bekväma och säkra skor för sitt barn till dagis. De erbjuder inte bara ett attraktivt utseende, utan framför allt funktionalitet, skräddarsydd efter behoven hos barn som spenderar sin tid aktivt.

Den marinblå färgen i kombination med rosa och flerfärgade element gör skorna inte bara universella utan också tilltalande för ögat med sin glada styling. På grund av det faktum att de matchar praktiskt taget alla barns stilar, blir de ett oumbärligt inslag i garderoben för varje liten fashionista.

Skornas ovandelar är gjorda av andningsbara bomullstyger, vilket är avgörande för att bibehålla hygien och komfort under långvarig användning. Skorna är designade för att passa bra på barns fötter, även de som är smalare och mindre, vilket gör dem optiskt mindre.

Lämplig kardborreknäppning är en annan fördel med dessa skor. Tack vare det kan barn snabbt och enkelt ta på och av sina skor, vilket utvecklar deras självständighet och ger dem en känsla av stor framgång.

Säkerhet är en prioritet för varumärket Befado, varför det inte borde vara förvånande att 114X359-skorna är certifierade av "Healthy Foot Sign" och rekommenderas av ortopeder. Detta säkerställer att de kommer att stödja en korrekt utveckling och ta hand om hälsan på ditt barns fötter.

Den styva hälräknaren ger ytterligare fotstabilisering, vilket är oerhört viktigt under dessa första, utmanande steg på dagis. Tack vare detta kan barn fritt och säkert delta i roliga och lärorika aktiviteter.

Produkten i kategorin "Barntofflor" från den polska tillverkaren Befado är därför en garanti för tillfredsställelse för både barnet och föräldern. Genomtänkt design, högkvalitativa material och uppmärksamhet på detaljer är egenskaperna som gör denna produkt värd att rekommendera till varje tjej redo för dagisäventyr.

  • Karaktär: brist
  • Ytterligare information: Stabil hälräknare Hälsosam fot tecken
  • Färg: Marin rosa mångfärgad
  • Material: Tyg
  • sex: Småflickor
  • Lås typ: Kardborre

Tack för att du lägger till din kommentar.

|
|