Befado barnskor 110P429 marinblå

Produkten är inte tillgänglig ;(

Befado 110P429 barnskor, marinblå - perfekta för små upptäcktsresande

Att välja rätt skor för ett barn som tar sina första steg är oerhört viktigt. Detta är ett viktigt ögonblick för både föräldrar och det lilla barnet som utvecklar sin motorik. Befado, som ett skomärke med en lång tradition, förstår perfekt barnens behov. Vi presenterar dig 110P429-modellen, som har fått erkännande av både föräldrar och specialister - tack vare rekommendationerna från de bästa ortopederna och få certifikatet "Healthy Foot Sign".

Ovansidan på våra skor är mästerligt gjorda för ömtåliga barns fötter. Andningsbara bomullstyger garanterar hygien och komfort under vardagsbruk. Tack vare dem kan små fötter "andas", undvika överdriven svettning och potentiell irritation.

Stabilitet är nyckeln till säkert spel och rätt utveckling. Modellen Befado 110P429 är utrustad med en passande upphöjd hälräknare som stabiliserar barnets fot, oavsett om det går, springer eller hoppar. Den perforerade sulan är ett annat element som ger ventilation och termisk komfort.

För att säkerställa att små fötter har tillräckligt med utrymme för att utvecklas fritt designar vi skor med bred tå. Utrymme för tårna är nödvändigt för att barnet ska kunna röra tårna fritt och känna sig bekväm med skor.

Designen på Befado 110P429 skor är lika genomtänkt som dess ortopediska aspekter. Den eleganta marinblå färgen gör skorna snygga och universella, som matchar nästan alla barns stylingar. Den inbjudande designen i kombination med funktionalitet gör den till ett utmärkt val för små pojkar som värdesätter inte bara komfort utan också utseende.

Skorna fästs med bekväma och praktiska spännen, vilket gör att det lilla barnet enkelt kan lära sig att ta på och av skor på egen hand, och även gör att de kan anpassas efter individuella behov vad gäller passform.

En ytterligare fördel är produktens låga vikt - även med individuell förpackning överstiger den inte 0,3 kg, vilket gör skorna bekväma att bära och inte betungande för barnet.

Genom att välja Befado barnskor väljer du ditt barns hälsa, utveckling och säkerhet. 110P429-modellen är en investering i komfort och hälsosam utveckling av ditt barns fötter, tillhandahållen av en polsk tillverkare som har litats på av föräldrar i många generationer.

  • Karaktär: brist
  • Ytterligare information: Stabil hälräknare Hälsosam fot tecken
  • Material: Tyg
  • Lås typ: Spännen
  • Produktvikt med individuell förpackning: 0.3
  • Färg: Marin
  • sex: Pojkarna

Tack för att du lägger till din kommentar.

|